İsmail devlerin radarına girdi

İsmail devlerin radarına girdi

Teknik direktör Jorge Jesus ile yükselişe geçen İsmail Yüksek, Avrupalı devlerin dikkatini çekti. 23 yaşındaki oyuncu için Fiorentina devreye girerken Serie A ekiplerinden Inter ve Milan da milli yıldızın gelişimini yakından takip ediyor.

Geçtiğimiz 2 sezon kiralık olarak alt liglerde top koşturan İsmail Yüksek, teknik direktör Jorge Jesus’un gelişiyle adeta kabuk değiştirdi. Fenerbahçe’nin bu sezonki sürpriz yıldızı olan İsmail Yüksek transferin de gözdesi haline geldi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için 3 dev transfer yarışına girdi. Jorge Jesus’un dokunuşu ile milli takıma kadar yükselen genç yıldız performansıyla göz dolduruyor. İsmail’in kısa sürede yaptığı çıkış, Avrupa’da da dikkat çekti.

Inter ve Milan, başarılı orta saha oyuncusunun peşine düşmüştü. İtalya’dan bir takım daha İsmail’i radarına aldı. Fiorentina, Bonaventura’nın yerine İsmail’i takviye etmek istiyor. Ancak Inter ve Milan’ın teklif yapması halinde, Fiorentina bu transferden vazgeçecek. Floransa ekibi, 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Giacomo Bonaventura’nın yerini İsmail Yüksek ile doldurarak gençleşme hamlesi hedefliyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 resmi maçta forma giyen İsmail Yüksek, 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Öte yandan Fenerbahçe’nin Antalya kampındaki hazırlık programı da belli oldu. Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Antalya kampında yapacağı hazırlık maçlarının detaylarını açıkladı. Kanarya, Antalya’da Alanyaspor ve Salernitana ile karşılaşacak. Fenerbahçe 6-10 Aralık tarihlerinde Antalya’da kamp yapacağını açıkladı. Sarı-Lacivertli kulüp, 7 Aralık Çarşamba günü İtalya Serie A ekibi Salernitana ile 10 Aralık Cumartesi günü ise Alanyaspor ile karşılaşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN