Fenerbahçe'yi kahreden haber! Sarı-lacivertli taraftarlar aldıkları bu haberle yıkıldı

Fenerbahçe'yi kahreden haber! Sarı-lacivertli taraftarlar aldıkları bu haberle yıkıldı

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe sahsında İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile karşılaştı. Karşılaşmaya sonradan dahil olan golcü futbolcudan gelen haber sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğdu.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 60. dakikasında oyuna giren Joao Pedro, 10 dakika sonra yaşadığı sakatlıkla sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğdu. Oyuna devam edemeyen golcü futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

MERT HAKAN'IN SURAT İFADESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

5903681.jpg

Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun başına gelen sakatlık tüm camiayı derinden etkiledi. Bileğini çok acı bir şekilde sakatlayan yıldız oyuncu oyuna devam edemeyerek saha kenarına gelmişti.

Joao Pedro'nun sakatlandığı anda takım arkadaşı Mert Hakan Yandaş'ın yüz ifadesi sosyal medyada gündem oldu. Acı içinde yer kalan arkadaşına destek olan Mert Hakan Yandaş, Portekizli oyuncu sedyeyle sahadan çıkartılana kadar yanında durdu. Orta saha oyuncusu bu hareketiyle taraftarlardan da tam not alırken golcü futbolcunun sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Joao Pedro’nun bileğinin ciddiyet durumu, dizinin çok önünde olduğu öğrenildi. Portekizli oyuncunun sakatlığı hakkında açıklama yayımlayan sarı-lacivertli ekip, golcü futbolcunun hem dizinde hem de bileğinde ödem ve travma tespit edildiğini açıkladı.5903679.jpg

HEM DİZİNDE HEM BİLEĞİNDE YOĞUN ÖDEM

Kanarya'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Elde edilen bulgular çerçevesinde Joao Pedro'nun hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuzun durumu ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacaktır."

Doktorla konuşan Mert Hakan'ın yüzünün şekli her şeyi özetledi! Joao Pedro'nun fotoğrafına yürek dayanmaz

SAHALARDAN NE KADAR SÜRE UZAK KALACAĞI BELLİ OLDU

Kanarya'dan yapılan bu açıklama sonrasında Portekizli oyuncunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı merak konusu olmuştu. Milliyet gazetesinden Senad Ok'un aktardığını göre golcü oyuncu 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacak.

Pedro'dan gelen bu haber sarı-lacivertli taraftarlarda derin üzüntü yarattı.

5903678.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN