İtalyan devi Altay’ı istiyor

İtalyan devi Altay’ı istiyor

Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, İtalyan devi Inter’in radarına girdi. 38 yaşındaki Samir Handanovic’in yerini doldurmak için arayışa geçen Inter yönetimi, Altay Bayındır ve Yann Sommer’i liste başına yazdı.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de takım kaptanı Altay Bayındır’a talip çıktı. İtalyan devi Inter’in Fenerbahçeli Altay Bayındır’ı transfer listesinin en başına yazdığı belirtildi. Inter, deneyimli file bekçisi Samir Handanovic’in yerine gelecek yıl yapacağı transferlerin arasına Altay Bayındır’ı da ekledi. İtalya’dan Sky Sports’un haberine göre; gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan 38 yaşındaki Samir Handanovic’in yerini doldurmak için bir süredir arayışını devam ettiriyor.

26 yaşındaki Kamerunlu Andre Onana’yla forma rekabetine girecek isimlere bakan Inter’in Fenerbahçeli Altay Bayındır ile birlikte İsviçreli deneyimli eldiven Yann Sommer’i listenin tepesine yazdığı vurgulandı. Söz konusu habere göre Inter, ocak ayında her iki oyuncu için de kulüplerinin kapısını çalacak. Borussia Mönchengladbach’ın Sommer’i serbest bırakmamak için elinden geleni yapması bekleniyor. Sarı-Lacivertlilerin de milli file bekçisi Altay’ı bonservis geliri elde etmeden gidişine göz yumması beklenmiyor.

Inter’in uzun süredir takip ettiği Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayındır’ın sözleşmesi 2023 yazında sona erecek. Altay Bayındır bu sezon çıktığı 24 maçın 11’inde kalesini gole kapattı. Fenerbahçe’nin 10 Temmuz 2019’da kadrosuna dahil ettiği Altay Bayındır’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor–

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN