Jorge Jesus sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğan haberi duyurdu

Jorge Jesus sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğan haberi duyurdu

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe sahsında İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip karşılaşmadan 3-1 zaferle ayrılırken Portekizli golcü Joao Pedro'nun yaşadığı sakatlık sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğmuştu. Bu akiam oynanan Villarreal karşılaşması sonrasında Pedro'nun sağlık durumu hakkında konuşan başarılı hoca, sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğan haberi duyurdu

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, önceki akşam İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelmişti. Kanarya rakibini 3-1 mağlup ederken mücadelenin 60. dakikasında oyuna giren Joao Pedro'nun yaşadığı sakatlık sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğmuştu.

Bu akşam bir başka İspanyol ekibi Villarreal ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti. Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı Jorge Jesus, karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Golcü oyuncu Joao Pedro'nun sağlık durumu hakkında konuşan Jesus, kötü haberi verdi.

Rayo Vallecano karşılaşmasına 60. dakikada oyuna giren Joao Pedro, 10 dakika sonra yaşadığı sakatlıkla sarı-lacivertli taraftarları üzüntüye boğmuştu. Oyuna devam edemeyen golcü futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu belirtilmişti.

MERT HAKAN'IN SURAT İFADESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

5903681.jpg

Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun başına gelen sakatlık tüm camiayı derinden etkiledi. Bileğini çok acı bir şekilde sakatlayan yıldız oyuncu oyuna devam edemeyerek saha kenarına gelmişti. Joao Pedro'nun sakatlandığı anda takım arkadaşı Mert Hakan Yandaş'ın yüz ifadesi sosyal medyada gündem oldu. Acı içinde yer kalan arkadaşına destek olan Mert Hakan Yandaş, Portekizli oyuncu sedyeyle sahadan çıkartılana kadar yanında durdu. Orta saha oyuncusu bu hareketiyle taraftarlardan da tam not alırken golcü futbolcunun sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Joao Pedro’nun bileğinin ciddiyet durumu, dizinin çok önünde olduğu öğrenildi. Portekizli oyuncunun sakatlığı hakkında açıklama yayımlayan sarı-lacivertli ekip, golcü futbolcunun hem dizinde hem de bileğinde ödem ve travma tespit edildiğini açıkladı.

5903679.jpg

HEM DİZİNDE HEM BİLEĞİNDE YOĞUN ÖDEM

Kanarya'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Elde edilen bulgular çerçevesinde Joao Pedro'nun hem dizinde hem de bileğinde yoğun ödem ve travma tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuzun durumu ödemin giderilmesi sonrasında ilerleyen günlerde yapılacak ayrıntılı tetkikler sonrası belli olacaktır."

Doktorla konuşan Mert Hakan'ın yüzünün şekli her şeyi özetledi! Joao Pedro'nun fotoğrafına yürek dayanmaz

JESUS KÖTÜ HABERİ DUYURDU: BU SENE OYNAMASI ŞÜPHELİ

Kanarya'dan yapılan bu açıklama sonrasında Portekizli oyuncunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı merak konusu olmuştu. Bu akşam oynanan Villarreal karşılaşmasının ardından Portekizli golcünün sağlık durumu hakkındaki son bilgileri veren Jesus, golcü futbolcunun ağır bir sakatlık yaşadığını kaydederek Pedro'nun sezon boyunca takımdan uzak kalabileceğinin açıkladı.

Jesus, şunları söyledi:

"Ağır bir sakatlık yaşadı. Bu sene oynaması şüpheli. Bu sene yaşadığımız çoğu sakatlık, kas sakatlığı değil. Diz, bilek, menisküs, bağ gibi birçok ağır sakatlıklar yaşadık. Bu tarz sakatlıklar önemli oyuncularımızı uzun süre takımdan ayrı tuttu. Luan Peres de vardı. Şimdi Pedro sakatlandı. Luan Peres neredeyse 3 ay oldu sakatlanalı. Pedro da 3-4 ay dönemeyebilir. Bunlar bizim için önemli oyuncular. Bu oyuncuların yokluğunda bizim de bir çözüm üretmemiz gerekiyor. Sezon başladığında zor maçlar oynayacağız. Özellikle Trabzonspor ve Galatasaray maçlarımız var. Bu maçlara fiziksel, teknik ve taktik olarak en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN