Trabzonspor: 1 Giresunspor: 1 | TS Giresun canlı skor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor, sahasında Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Trabzonspor Giresunspor Bein Sport canlı yayın aracılığıyla ekranlara geldi. Süper Lig'de sahasında bu sezon 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Trabzonspor, iç sahadaki yenilmezliğini de sürdürerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor. 21 maçta 25 puan toplayan ve haftaya 14. sırada giren Giresunspor ise çıkışa geçme hedefinde. TS Giresun anlık skor ve canlı anlatım karar.com'da olacak.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

90+7'de penaltı, kural ihlalleri nedeniyle tekrarlanıyor. Bakasetas ikinci kez kullandığı penaltıyı kullanamıyor ve maç sona erdi.

90+3'te Trabzonspor penaltı kazandı, Bakasetas'ın kullandığı penaltıyı Okan kurtardı.

GOL! 79. dakikada Cornelius'un golüyle Trabzonspor beraberliği yakalıyor

GOL! 67. dakikada Umur Nayir'in goluyle Giresun 1-0 öne geçiyor.

Golsüz ilk yarının ardından ikinci yarı başladı.

İLK YARI

Trabzonspor - Giresunspor maçı Hakem Alper Ulusoy'un düdüğüyle başladı.

4. dakikada Trabzonsporlu Hüseyin Türkmen sarı kart gördü.

21. dakikada Visca'nın topuk pasında ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Peres'in sert şutunda, top üsten auta çıktı.

26. dakikada Visca'nın soldan pasında, ceza alanı dışında Bakasetas'ın yerden şutunda, top direğin yanından auta gitti.

44. dakikada Bakesatas'ın getirdiği top ile ceza alanı içinde buluşan Visca'nın sert vuruşunda, top üsten auta çıktı.

45. dakikada Hayrullah sakatlandı, sağlık ekibi müdahale ediyor. İlk yarıya 3 dakika uzatma geldi.

Uzatmaların ardından ilk yarı golsüz sona erdi.

TRABZONSPOR GİRESUNSPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile Giresunspor, Akyazı Şenol Güneş Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak maç, Bein Sport 1'den naklen yayınlanacak.

Hakem Alper Ulusoy'un yöneteceği mücadele, Digiturk ve Bein Connect platformundan şifreli olarak ekranlara gelecek. Selçukspor giriş adresi ile Trabzonspor Giresunspor şifresiz canlı izlenebilecek. Fakat Digiturk ve Bein Connect haricindeki Süper Lig maç yayınlarının yasa dışı olduğunu ve cezai müeyyidesinin olduğunu belirtelim.

TRABZONSPOR İLK 11

Uğurcan
Peres
Hüseyin
Hugo
Denswil
Berat
Dorukhan
Bakasetas
Visca
Abdülkadir Ömür
Cornelius

GİRESUNSPOR İLK 11

Okan
Hayrullah
Diarra
Perez
Aziz Behich
Flavio
Suleymanov
Zeki
Diabate
Serginho
Balde

TRABZONSPOR GİRESUNSPOR MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

* Giresunspor'a rakip olduğu son iki resmi maçı kazanan Trabzonspor, daha önceki dokuz karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (3G 4B 2M).

* Trabzonspor'a konuk olduğu beş resmi maçta galibiyet alamayan Giresunspor (1B 4M), son üç karşılaşmayı ikişer gol yiyerek kaybetti.

* Süper Lig'deki son 16 iç saha maçını kaybetmeyen Trabzonspor (11G 5B), daha uzun bir seriyi en son Ekim 1994-Nisan 1996 arasında yakaladı (28 maç).

* Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Giresunspor, Mayıs 1976'dan bu yana üst üste iki dış saha galibiyeti alamıyor.

* Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçında gol yemeyen Trabzonspor, daha uzun bir seriyi en son Ekim 1994-Nisan 1995 arasında yakaladı (10 maç).

* Karadeniz Bölgesi takımlarına konuk olduğu 13 Süper Lig maçının hiçbirini kazanamayan Giresunspor (3B 10M), bu karşılaşmaların 11'inde gol atamadı ve son beş ziyaretini fileleri havalandıramadan kaybetti.

* Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanan Trabzonspor (2B), bu karşılaşmaların altısında gol yemedi.

* Süper Lig'in 2021/22 sezonunda ilk yarılarda en fazla gol atan takım Trabzonspor (23), bu zaman diliminde en az gol sevinci yaşayan ekip Giresunspor (5).

* Trabzonspor'un Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara attığı son beş golün üçünde pay sahibi olan Anthony Nwakaeme (2 gol & 1 asist), sezonun ilk yarısındaki Giresunspor maçında galibiyet golünü kaydetmişti (1-0).

* Giresunspor'un deplasmanda attığı son altı Süper Lig golü altı farklı oyuncudan geldi (Fousseni Diabate, Ibrahima Balde, Serginho, Joseph Champness, Mamadou Diarra ve Shapi Suleymanov).

TRABZONSPOR GİRESUNSPOR CANLI İZLE

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Younousse Sankhare: Giresun'da can güvenliğim yok
Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova oldu
Süper Lig'de maçların hakemleri belli oldu

Spor Haberleri