Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova oldu

Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova oldu

Fransa'nın Lille takımında forma giyen A Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu. Türkiye'den Galatasaray ve İngiltere'den Newcastle United takımlarının da listesinde olan Yusuf Yazıcı Rus futbol ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.

Sözleşmesinde başka bir Türk takımına satılması halinde Trabzonspor'a 20 milyon euro tazminat maddesi bulunan Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı CSKA Moskova oldu. Ara transferde Galatasaray ve İngiliz New Castle United'ın da listesine giren Yusuf Yazıcı Rus futbol ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.

yusufyazici-195960074-301990118230226-879828863253862500-n.jpg

ÖNCE SAĞLIK KONTROLÜ SONRA İMZA

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer oluyor.

Bugün Rusya'ya giden milli futbolcu sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra Moskova ekibiyle sözleşme imzalayacak. Satın alma opsiyonluk kiralık olarak CSKA Moskova forması giyecek olan 24 yaşındaki milli futbolcu sonrasında takımının kampına katılacak. Yusuf Yazıcı geçen sezon Fransa Ligi’nde Lille ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN