Namazını camide kılan çocuklara sürpriz hediyeler

Çocuklara camiyi ve namazı sevdirmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Haydi Çocuklar Camiye' etkinliği, 20 Ocak Pazartesi günü sabah namazıyla başlayacak.

Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yarıyıl tatilinde düzenlenecek 'Haydi Çocuklar Camiye' etkinliğinin kayıtları devam ediyor.

Belirlenen camilerde 20 Ocak 2020 Pazartesi sabah namazıyla başlayacak yarışmaya www.haydicocuklarcamiye.com adresinden binlerce kayıt yapıldı.

6-13 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR KATILABİLİYOR

Geçen yıllardaki gibi bu sene de yarıyıl tatilinde çocukları anne ve babalarıyla birlikte camilere davet eden projeye kayıt olunabilecek cami sayısı 1000'i geçti.

Çocuklara camiyi ve namazı sevdirmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen projeye, 6-9 ve 10-13 yaş arası çocuklar katılabiliyor.

NAMAZINI CAMİDE KILANLARA HEDİYE VERİLECEK

Haydi Çocuklar Camiye etkinliklerine katılan çocuklar, camide cemaatle kıldıkları namazlara ve ezberledikleri sure ve dualara göre puan toplayacak.

Cami görevlileri, proje görevlileri, çocuklar ve aileleri arasında güzel bir etkileşime vesile olacak etkinlikler neticesinde çocuklara kazandıkları puanlara göre çeşitli hediyeler verilecek.

Toplumun geniş bir kesimi tarafından benimsenen ve büyük ilgi gören proje sayesinde namazlarını camide kılan çocuklar Yaratıcı’nın sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmaya çalışacak.

20 OCAK'TA SABAH NAMAZIYLA BAŞLAYACAK

Camide cemaatle namaz kılmayı çocuklara sevdirmek için 11 gün boyunca devam edecek etkinlikler, 20 Ocak 2020 Pazartesi günü sabah namazıyla başlayacak.

Yarışmaya A Kategorisinde 6, 7, 8 ve 9 yaşındaki (doğum tarihi 1 Ocak 2010 ile 31 Aralık 2013 arası) ve B Kategorisinde 10, 11, 12, 13 yaşındaki (doğum tarihi 1 Ocak 2006 ile 31 Aralık 2009 arası) çocuklar katılabilecek.

Namaz vaktinde camide cemaatle namaz kılarak ve her kategori için belirlenen dua ve sureleri ezberleyen çocuklar puan kazanacak. Dereceye giren katılımcılara, Haydi Çocuklar Camiye İl Proje Paydaşları tarafından hediyeler takdim edilecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Karnesini sosyal medyada paylaşan çocuklar tehlikede
Hafta sonu ne yapmalı? Çocuklara Beethoven büyüklere Çaykovski
Çocuklu ailelere yönelik hizmet verecek Bodrum Sadabad Hotel, zengin mutfağıyla dikkat çekiyor

Hayat Haberleri