Babacan 'Beştepe'ye tanıdık bir cümleyle sesleniyorum' diyerek paylaştı: Hayırlı projelerle gelin canımızı yiyin

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabından iktidara seslenerek, "Ülkenin hayrına programlarla, projelerle gelin; canımızı yiyin" dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, elinde partisinin Tarım Eylem Planı'nın da olduğu bir fotoğraf karesini paylaşarak iktidara seslendi. Babacan, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

"Bize ülkenin ve milletin hayrına programlarla, projelerle, iddialarla gelin; canımızı yiyin."

'GIDANIN FİYATINI BELİRLEYEN HÜKÜMET SUÇLU MARKETLER'

Bugün, Adıyaman’da Filistin Caddesi’nde esnafa seslenen Babacan, burada yaptığı konuşmada ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin fahiş fiyatlar nedeniyle zincir marketlere gösterdiği tepkiye ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

"Marketlerle savaşıyorlar. Sütün fiyatını belirleyen hükûmetin kendisi değil mi? Karkas etin fiyatını, buğday taban fiyatını hükûmet belirliyor. Gıdayla ilgili bütün temel maddelerin fiyatını hükûmet belirliyor. Ondan sonra marketlere ‘Sen bunu niye pahalı satıyorsun?’ diye savaş açıyor. Niye? Çünkü enflasyonun sebebi kendileri. Başka suçlu arıyorlar kendileriler. Milletimiz bunu yutmuyor. Enflasyonun en önemli sebebi dolardaki artıştır."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

DEVA Partisi lideri Babacan'dan kendisine mektup yazan küçük kıza mesaj: Hayat bayram olacak
Babacan'dan iktidara asgari ücret tepkisi: Elinizi tutan mı var?

Güncel Haberleri