Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan Milli Görüş hareketinin öncülerinden Recai Kutan'a ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Milli Görüş hareketinin öncülerinden Recai Kutan’ı ziyaret etti. Davutoğlu, Kutan'la faydalı bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Refah Partisi'nde Genel Başkan Yardımcılığı ve 20. Dönem Refah Partisi Malatya Milletvekilliği yapan ayrıca 1996-1997 yılları arasında 54. Erbakan Hükümeti'nde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapan Milli Görüş hareketinin öncülerinden Recai Kutan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

"FAYDALI BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK"

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Milli Görüş hareketinin öncü isimlerinden, değerli büyüğüm Sn. Recai Kutan’ı ziyaret ettik. Kendisiyle faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ev sahipliği için Sn. Kutan’a teşekkür ediyoruz.

Refah Partisi'nin kapatılmasının ardından Fazilet Partisi Genel Başkanlığı da yapan Recai Kutan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Davutoğlu ‘Geleceğin Gençliği Modeli Acil Eylem Planı’nı açıkladı: ‘Türkiye’nin Yüzyılı’ otoriterlikle olmaz
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a 'kader planı' tepkisi: Dinimizi istismar ederek ihmalleri örtemezsin
Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Serok Erdoğan' sorusu: Aday belli karar net mi?
Davutoğlu'ndan iktidara tepki: Para basarak artırılan asgari ücret 3 ay sonra yine yetmez

Güncel Haberleri