Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Serok Erdoğan' sorusu: Aday belli karar net mi?

Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Serok Erdoğan' sorusu: Aday belli karar net mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Diyarbakır'da "Serok Erdoğan" denmesinin ardından Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, kendisine "Serok Ahmet" diye hitap edilmesini sıkça eleştiren MHP lideri Bahçeli'ye "Sn. Bahçeli, Diyarbakır'da atılan "Serok Erdoğan" sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala "Aday belli, karar net" mi?" diye sordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu eleştirmek adına sık sık kullandığı "Serok Ahmet" ifadesi bu kez Diyarbakır’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullanıldı.

Erdoğan'ın dün Diyarbakır'da katıldığı "İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye" programına gelen kişiler "Biji Erdoğan" ve "Serok Erdoğan" sloganları attı. Bir genç kız da programın soru cevap bölümünde Erdoğan'a "Hoş geldin Serok Erdoğan" diye hitap etti.

'BİZ GURUR DUYARIZ AMA SEN SEVMEZSİN BU İFADEYİ'

Sosyal medya gündemine damga vuran olaya Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan da yorum geldi. Davutoğlu'nun sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

"Sn. Bahçeli, Diyarbakır'da atılan "Serok Erdoğan" sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala "Aday belli, karar net" mi?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN