'Serok Erdoğan' tartışması büyüyor: Bahçeli yine Davutoğlu'nu hedef aldı

'Serok Erdoğan' tartışması büyüyor: Bahçeli yine Davutoğlu'nu hedef aldı

MHP lideri Bahçeli ile Gelecek Partisi lideri Davutoğlu arasındaki 'Serok Erdoğan' tartışması büyüyor. Erdoğan'ın Diyarbakır'da 'Serok Erdoğan' sloganlarıyla karşılanması üzerine, Bahçeli'ye kendisine 'Serok' dendiği için yaptığı eleştirileri hatırlatan Davutoğlu'na, Bahçeli'den cevap geldi: Serok Ahmet fitneyi bıraksın, buradan kendisini doyuracak ekmek çıkmayacaktır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu arasındaki 'Serok' (Başkan) tartışması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinde bölge halkı tarafından 'Serok Erdoğan' tezahüratları ile karşılanmasının ardından yeniden alevlendi.

Davutoğlu, Bahçeli'nin kendisine 'Serok' dendiği için yaptığı eleştirilere göndermede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Diyarbakır'da 'Serok' diye karşılandığını hatırlatan Davutoğlu, "Bahçeli bakalım ne diyecek? Bana, ‘Serok’ dendiğinde, Kürt kardeşlerim yıllardır bana ‘Serok Ahmet’ dediğinde ben teröristlerle iş birliği ediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Serok’ dendiğinde barış sembolü mü oluyor?” diye konuştu.

Bugün partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli de Davutoğlu'nu bir kez daha hedef aldı. Bahçeli, "Serok Ahmet fitneyi bıraksın, buradan kendisini doyuracak ekmek çıkmayacaktır" diyerek şu ifadeleri kaydetti:

"Onun serokluğu bölücülüğün umududur, terör örgütünün taltifidir, Türkiye’nin temellerini dinamitlemenin şifresidir. Edepsizce bizi Kürt ve Kürtçe düşmanı gösteren Serok Ahmet gafletin pençesindedir, tarihte Bizans işbirlikçisi olarak anılan Haris İbn Cabela’nın tıpkısının aynısıyla fotokopisidir ve iftiracının daniskasıdır. Serok Ahmet zillet çamurunun içinde çırpınmaktadır."

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Özellikle ifade etmek istiyorum ki, biz çıkarlarımızın değil ülkülerimizin peşindeyiz. Biz ikbalimizin değil istikbalimizin derdindeyiz. Biz yalanın değil hakikatin izindeyiz. Halkın yanındayız, hakkın yanındayız, hakkaniyetin yanındayız, helalin safındayız. Tıpkı bir bayrak gibi haramın karşındayız, hıyanetin karşısındayız, hainlerin karşısındayız, habis emellerin karşı cephesindeyiz. Biz kula kulluğu reddeden inanmış bir vicdana sahibiz.

'ÇATLAK ARAYANLAR NAL TOPLAMAYA DEVAM EDER'

Bizim kulislerin ateşinde kaynatılan dedikodu aşına karnımız toktur. Karanlık lobilerin telkinlerine, menfaat gruplarının tekliflerine kapımız sürgülüdür. Son günlerde Cumhur İttifakı’nı hedef alan alçak kampanyalara tamamıyla kulağımız tıkalı, gözümüz de gönlümüz de kapalıdır. Şirret niyetlerinin esiri olanlar ne derse desin, Cumhur İttifakı dünden daha güçlü bir şekilde ayaktadır, Türkiye için, Türk milleti için, istiklal ve istikbal haklarımız için varlık ve birliğini kararlılıkla muhafaza etmektedir.

Akıllarınca ittifakımızda çatlak arayanlar, her konuyu çarpıtanlar bundan sonra da yollarda nal toplamaya devam edeceklerdir. Cumhur İttifakı camdan yapılmış vitrin süsü bir vazo değildir ki çatlasın, dağılsın.

'FETÖ ELEBAŞI ÜLKEMİZE GETİRİLMELİ'

Lütfen dikkat ediniz, 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dağılmamıştır. Çünkü ihanet ve işgal planlarının merkez üssü hala aktiftir. Kripto damar henüz kurumamıştır. FETÖ elebaşları ABD’de ve Avrupa ülkelerinde cirit atmaktadır. Demokrasi, hukuk, insan hakları ve özgürlük konularında mangalda kül bırakmayan, ama bu değerlerden de zerre miskal nasiplenmedikleri açıkta olan kuşkulu ülkeler darbecilere sahip çıkmaktadır, teröristlere kol kanat germektedir, katilleri besleyip doyurmaktadır. İmralı canisi başına nasıl çuval geçirilip Türkiye getirilmişse, Fetullah Gülen de aynı şekilde derdest edilip ülkemize getirilmelidir.

'İÇERİDEKİLER GARİBAN DEĞİL CASUSTUR'

Maalesef, ABD’nin ve Avrupa ülkelerinin FETÖ’ye karşı müşfik ve mübeyyiz tavrın aynısını Türkiye’deki bazı siyasi partilerde de görmek mümkündür. Bunlarda birisi olan İP Başkanı FETÖ’cüleri kast ederek, “bütün ağababaları uçup gitti, ne kadar gariban varsa içeride” diyecek kadar ucube ve ilkesiz bir değerlendirme yapabilmiştir.

Bu şahsın gariban dedikleri 15 Temmuz kalkışmasını idare eden cuntacılardır, Gazi Meclis’i bombalayan şerefsizlerdir, vatandaşlarımızın üzerine bomba atan canilerdir, soruları çalan hırsızlardır, kumpasçı polislerdir, kalemini ve vicdanını satan savcı ve hâkimlerdir. İçerdekiler gariban değil, casustur, haindir, katildir, emperyalizmin kanlı tetikçileridir.

'CHP İLE İP, FETÖ'YLE TEK YUMURTA İKİZİ HALİNE GELDİ'

CHP ile İP, HDP’nin yörüngesine sabitlenmenin yanı sıra PKK’nın çizgisine taşınmışlar, FETÖ’yle de tek yumurta ikizi haline gelmişlerdir. Bunlar zulme payanda olmuşlardır. Bunlar hıyanete göz yummuşlar, olur vermişlerdir. Bunlar Türkiye’nin değil, muhasım çevrelerin hizasında toplanmışlardır. CHP, sözde OHAL mağdurlarını devamlı istismarla vakit geçirmektedir. Bizim gerçek mağdurlara diyecek bir sözümüz yoktur.

DAVUTOĞLU'NA 'SEROK' CEVABI

Hiç kimse niyet okuyuculuğu yapmasın, harman yeri dişlemesin, buzağıyı yanlış yerde aramasın. Serok Ahmet fitneyi bıraksın, buradan kendisini doyuracak ekmek çıkmayacaktır. Onun serokluğu bölücülüğün umududur, terör örgütünün taltifidir, Türkiye’nin temellerini dinamitlemenin şifresidir. Edepsizce bizi Kürt ve Kürtçe düşmanı gösteren Serok Ahmet gafletin pençesindedir, tarihte Bizans işbirlikçisi olarak anılan Haris İbn Cabela’nın tıpkısının aynısıyla fotokopisidir ve iftiracının daniskasıdır. Serok Ahmet zillet çamurunun içinde çırpınmaktadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (75)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
75 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN