Yeneroğlu'ndan tek soruluk önerge: '10 bin dolar alan' milletvekili kimdir?

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Yeneroğlu, İçişleri Bakanı Soylu'nun bir siyasetçinin organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den 10 bin dolar aldığına dair sözlerini Meclis gündemine taşıdı. Yeneroğlu, tek soruluk önerge vererek "Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den 10.000 Dolar aldığını iddia ettiğiniz milletvekili kimdir?" diye sordu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT'de katıldığı programda bir siyasetçinin organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den 10 bin dolar aldığını söylemişti. Meclis'te tartışmalara neden olan bu sözün üzerine Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da tek soruluk önerge verdi.

Yeneroğlu, Soylu'nun yanıtlaması istemiyle verdiği önergede "Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den 10.000 Dolar aldığını iddia ettiğiniz milletvekili kimdir?" diye sordu.

Yeneroğlu'nun, önergesinin gerekçesinde, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT’de canlı yayınlanan programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ‘kendisiyle bağlantı kurmaya çalıştığı’ iddiasına dair “Keklemişler, ben ne yapayım? Kime 10 bin dolar göndermişse ona söylesin” ifadelerini kullanmıştır" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Yeneroğlu'dan Sedat Peker tepkisi: Millî güvenliğe sığınmak mafya düzenini korumaktır
10 bin dolar alan siyasetçi kim? Şentop'tan Bakan Soylu'ya yazı
Son dakika! Meclis Başkanı Şentop'tan 'Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi' açıklaması

Güncel Haberleri