Yeneroğlu'dan Sedat Peker tepkisi: Millî güvenliğe sığınmak mafya düzenini korumaktır

Yeneroğlu'dan Sedat Peker tepkisi: Millî güvenliğe sığınmak mafya düzenini korumaktır

Sedat Peker'in bir dizi ifşaatlarına rağmen iktidarın ve yetkili kurumların hala harekete geçmediğine tepki gösteren DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Yeneroğlu, ''Suçlamalara cevap vermek yerine 'millî güvenlik ve kamu düzeni' arkasına sığınmak mafya düzenini koruma çabasıdır'' dedi.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yaklaşık 2 aydır mevcut hükümetteki bakanlara, gazetecilere ve siyasetçilere yönelik yayımladığı ifşaatlara rağmen hala sus pus olmasına sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

'MİLLÎ GÜVENLİK VE KAMU DÜZENİ' ARKASINA SIĞINMAK MAFYA DÜZENİNİ KORUMA ÇABASIDIR'

DEVA Partili Yeneroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Oluk oluk kan akıtacağız diye miting miting dolaşırken 'milli güvenlik ve kamu düzeni' akla gelmezken cinayet, uyuşturucu ve yolsuzluklarla ilgili suçlamalara cevap vermek yerine 'millî güvenlik ve kamu düzeni' arkasına sığınmak mafya düzenini koruma çabasıdır. Nafile uğraş...''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN