Benim Adım Melek'te mektup gizemini çözen Defne başına geleceklerden habersiz!

Şirhan konakta ise Defne ve Ömer tayin krizini aşamaz. Defne, tüm yaşananlardan sonra Ömer'in ondan utandığını ve bu yüzden gitmek istediğini düşünür. İşte, heyecan dolu son fragman...

Benim Adım Melek 63. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Defne ve Kadriye kolları sıvar ve tam gaz dükkanlarında çalışmaya başlar. Dükkanın satıldığını öğrenen Funda, Kenan'ın eline geçmesin diye Vildan'ın ağzından yazdığı mektupları almaya gider. Ancak mektuplardan biri Defne'nin eline geçer ve yazılanları okuyan Defne şoke olur.

BENİM ADIM MELEK 63. BÖLÜM 1. FRAGMAN

63. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuna sahip Benim Adım Melek dizisinin 63. bölümü, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı yayınlanacak. Benim Adım Melek tüm bölümler izlemek için TRT'nin online platformuna göz atabilirsiniz.

Benim Adım Melek son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Funda ile aralarında çıkan tartışmadan sonra konağa dönen Kerem'i polis gözaltına alır. Melek ve Halil, bir yandan da Alpay'ın izini sürmektedir. Halil'in olan bitende Kenan'ın parmağı olduğundan şüphelenmektedir. Ancak kimseyi buna ikna edemeyince Kenan'ın peşine düşer. Alpay'ı sakladığına neredeyse emin olan Halil, Kenan'ın evine baskın verir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Benim Adım Melek 63. bölüm özeti: Alpay yakalanma korkusu yaşarken, Kenan Halil'i ikna etmeyi başarır. Olayların kontrolden çıkmasına izin vermeyen Kenan, bir yandan handakileri ve Halil'i Alpay'ı aradığına ikna ederken, öte yandan Alpay'ı bu beladan kurtaracağı yalanı sürdürür. Alpay kurtulma umuduyla aç susuz kilitli odalarda beklerken, Kenan elindeki avucundaki her şeyi aldığı Funda'yı sokağa atma planları yapar. Funda'nın şikayetini, çekmesi üstüne Kerem hapisten çıkar ancak içindeki öfke bir nebze azalmaz. Melek ve Seyitali, Kerem için endişelenmekte, onun başına iş açmasından korkmaktadır. Kerem herkesin gözünde gördüğü bu endişeden ve içindeki acıdan kaçmak için verdiği kararla ailesini bir kez daha üzer.

BENİM ADIM MELEK 63. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI KİMLER?

Üs Yapım'ın hayata geçirdiği, Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un senaryosunu kaleme aldığı, Aydilge Sarp ve Yıldıray Gürgen'in müziklerini yaptığı, Cem Akyoldaş'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Benim Adım Melek dizisi oyuncu kadrosunda; Nehir Erdoğan (Melek Karadağ Şirhan), Kutsi (Halil Şirhan), Kaan Çakır (Alpay Yıldırım), Şerif Sezer (Nefise Karadağ), Mustafa Mert Koç (Ömer Şirhan), Rabia Soytürk (Defne Yıldırım Şirhan), Ulvi Kahyaoğlu (Kerem Yıldırım), Ece Özdikici (Funda Yıldırım), Hande Kaptan (Kadriye Karadağ), Muharrem Türkseven (Mahmut Karadağ), Poyraz Ar (Torun Seyit Ali Yıldırım), Mehmet Çevik (Dede Seyit Ali Karadağ), Kadim Yaşar (Kenan Demir), Zeyno Eracar (Zümrüt Şirhan), Nizam Namidar (Cumali Şirhan), Şebnem Zorlu (Vildan Şirhan), Saim Güveloğlu (Mithat Karadağ), Yağmur Özbasmacı (Seyran Karadağ), Burçin Birben (Mirza) gibi isimler yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Masumiyet son bölümde İsmail'in sırrını ortaya çıkaran Hale kartları yeniden dağıtıyor!
Sadakatsiz son bölümde Asya ile Derin'in büyük yüzleşmesi felaketin habercisi!
Kuruluş Osman son bölümde Savcı Bey sırtından hançerleniyor!

Hayat Haberleri