Masumiyet son bölümde İsmail'in sırrını ortaya çıkaran Hale kartları yeniden dağıtıyor!

Masumiyet son bölümde İsmail'in sırrını ortaya çıkaran Hale kartları yeniden dağıtıyor!

İsmail'in olay gecesi, olay yerinde olduğunun ortaya çıkması, şiddet gecesiyle ilgili tüm ezberleri bozar. Hale, adım adım İsmail'in sonuna yürürken, Ela ise kendi gerçeğinin peşinde İlker ile tehlikeli bir oyunun içindedir. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Masumiyet 10. bölüm özet, belli oldu. Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu'nun hikayesinden esinlenildiği iddia edilen Masumiyet dizisi, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Telefonun ucundaki suç ortağı tarafından yönlendirilen Ela'nın attığı yanlış adımlar onu hiç istemediği sonuçlara götürür.

MASUMİYET 10. BÖLÜM 1. FRAGMAN

10. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Masumiyet'in 10. bölümü, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise son bölümün tekrarının seyirciyle buluşacağını belirtelim. Masumiyet tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'i ziyaret etmek mümkün.

Masumiyet son bölümde neler oldu, göz atalım: İsmail, şok etkisi yaratan sözlerini geçiştirmeye çalışsa da, İsmail'in bir sırrı olduğunu anlayan Hale, duyduklarının peşini bırakmaz ve onu olay gecesine kadar götürecek yola doğru dönüşü olmayan bir adım atar. Babasıyla köprüleri atan İlker'e bir darbe de Ela'nın aldığı heyet raporu vurur. Ela'nın verdiği ifadeyi geçersiz kılan raporla birlikte, davanın gidişatı kökünden değişirken İlker ve Hale köşeye sıkışır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet 10. bölüm özeti: İrem ve Cenk arasındaki tek taraflı gerilim giderek tırmanırken, İrem burun buruna geldiği gerçeklerin acısıyla yeni bir karar alır. Diğer yanda, Bahar ve Harun iş birliği, Ilgaz cephesini köşeye sıkıştırmaya devam eder. Hale'nin İsmail düğümünü tamamen çözmesiyle tüm dengeler değişir, artık polisin hedefinde yeni bir isim vardır.

MASUMİYET 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela'nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil; babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar'ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. yaş gününde değişecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN