Sadakatsiz son bölümde Asya ile Derin'in büyük yüzleşmesi felaketin habercisi!

Sadakatsiz son bölümde Asya ile Derin'in büyük yüzleşmesi felaketin habercisi!

Oyuncular Melis Sezen ve Burak Sergen'in koronavirüse yakalanmaları nedeniyle çekimlere ara veren Sadakatsiz dizisinin vakalardan önce çekilen ve yayınlanmayan 27. yeni bölümü, bu akşam ekranlara gelecek. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Sadakatsiz 27. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya'nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya'yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur.

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM FRAGMANI

60871a4b933ccb16d4bad8bf.jpg

27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinin 27. bölümü, 28 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için kanalın resmi Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Derin'i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin'in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst eder.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 27. bölüm özeti: Derin'den sonra Asya'nın da ortadan kaybolması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin'in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır. Asya'yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

60871a4b933ccb16d4bad8c6-001.jpg

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Asya başarılı bir doktordur ve kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek ailesi, onun hayalindeki huzur ve mutluluk dolu bir hayatının her şeyidir. Ta ki, Asya, Volkan'ın atkısında sarı uzun bir saç teli görene dek. Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, Asya'yı bambaşka sonuçlara ulaştırır. Bundan sonra Asya'yı çok zorlu bir yol beklemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN