Camdaki Kız'ın Hayri'si için Cihangir Ceyhan'a teklif götürüldü

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 2. sezonu için geri sayım başladı. Başrollerini Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız'ın sezon finalinde ortaya çıkan Hayri'yi kimin oynayacağı merak konusu olmuştu. Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan'la teklif götürüldüğü ve anlaşıldığı ileri sürüldü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Aynı' isimli kitabından uyarlanan ve 2. sezonu merakla beklenen Camdaki Kız'ın yeni sezon çekimleri başladı. Sezon finalinde ortaya çıkan Hayri karakterini kimin oynayacağı izleyicilerde büyük merak uyandırmıştı.

Dizideki Hayri karakteri için İbrahim Çelikkol, Celil Nalçakan ve Erkan Kolçak Köstendil ile görüşüldüğü ileri sürülmüştü. Şimdi ise yapım şirketinin Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan'la el sıkıştığı iddia edildi.

Öte yandan Cihangir Ceyhan, son olarak Alev Alev dizisi ile izleyici karşısına çıkmış ve dizinin final olmasının ardından herhangi bir projede yer almamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Camdaki Kız'dan kötü haber: Ünlü isim sosyal medyadan duyurdu
Camdaki Kız sezon finalinde Nalan ile Sedat evleniyor
Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Camdaki Kız 'Nalan' rolüyle ekranlarda

Hayat Haberleri