Camdaki Kız sezon finalinde Nalan ile Sedat evleniyor

Camdaki Kız sezon finalinde Nalan ile Sedat evleniyor

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan Camdaki Kız dizisi, bu akşam ekranlara gelecek 9. bölümüyle sezon finali yapıyor. Cana, Nalan ile evlenen Sedat'ın peşini bırakmayacak. İşte, sürprizlerle dolu yeni bölüm son fragman...

Camdaki Kız yeni sezon ne zaman, merak konusu oldu. Nalan ile Sedat'ın yılan hikayesine dönen düğünleri nihayet gerçekleşiyor. Bu sırada köşkte tuhaf olaylar yaşanıyor. Diziseverlerin yeni bölümlerini merakla beklediği Camdaki Kız, ağır dram sahneleriyle zaman zaman eleştiri konusu olsa da reyting listesinde beklentileri karşılıyor.

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİ 1. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ NEDEN BİTTİ, YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sezon ilgiyle takip edilen yapımlarından biri olan Camdaki Kız dizisi 9. bölümüyle sezon finali yapıyor. Henüz 10 bölüm bile olmadan sezon finali yapan dizinin yayından kaldırılacağı dedikodusu sosyal medyada dolaşıyor. İlk bölümü 8 Nisan 2021 günü yayınlanan Camdaki Kız, bu akşam sadece sezon finali yapacak, final yapmayacak. Eylül ayında 2. yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. İddialı dizinin erken sezon finali yapmasının nedeni, nisan ayında yani sezonun sonuna yayın hayatına başlaması. Set ekibi ve oyuncuların yaz tatili yapmaları ve yaz dizilerine yer açılması amacıyla Camdaki Kız 1. sezon finali yapacak ve eylül ayında 2. sezonuyla devam edecek.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Camdaki Kız'ın sezon finali (9. bölümü), 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Camdaki Kız tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına bakabilirsiniz.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Muzo odasında fenalaşan Nalan'ı bulunca hemen doktor çağrılır. Böylece Koroğlu ailesi kendilerine yalan söylendiğini anlar. Rafet ve diğerleri neler olduğunu anlamaya çalışır. Sedat'la aralarındaki ilişkinin bitmesini kabul edemeyen Cana, önce Nalan'la görüşmeye karar verir.

SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız sezon finali (9. bölüm) özeti: Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

Nalan ve Sedat sonunda evleniyor! Sedat ve Nalan'ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan'a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir. Düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİ 2. FRAGMAN

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Seda Altaylı Turgutlu'nun senaryosunu yazdığı, Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eser sahibi olduğu, Nadim Güç'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Camdaki Kız dizisi oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik (Nalan İpekoğlu), Feyyaz Şerifoğlu (Sedat Koroğlu), Selma Ergeç (Selen Koroğlu), Hande Ataizi (Cana Yılmaz), Tamer Levent (Rafet Koroğlu), Nur Sürer (Feride İpekoğlu), Enis Arıkan (Muzaffer Koroğlu / Muzo), Devrim Yakut (Gülcihan Koroğlu), Şerif Erol (Adil İpekoğlu), Tuğrul Tülek (Levent), Nihal Menzil (Hafize), Hamza Yazıcı (Tako / Tacettin), Feri Baycu Güler (Döndü), Merve Polat (Billur), Işıltı Su Alyanak (Nalan İpekoğlu'nun küçüklüğü) gibi isimler yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gerçek yaşanan hikayesiyle dikkat çeken Camdaki Kız dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçeleri ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Fakat sahnelerin ağırlıklı olarak Asya Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde geçtiğini söylemek mümkün.

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu ile evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN