Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Fekeli Konağı'na yine ateş düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Fekeli Konağı'na yine ateş düşüyor!

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık'ın başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde, Demir için de Züleyha için de artık Sevda, yuvalarını dağıtmak için gizli planlar yapan bir düşmandır! Ailenin büyüğü olarak gördüğü saygıyı kaybedip bir yabancıya dönüşecek. İşte, son fragman...

Bir Zamanlar Çukurova 100. yeni bölüm neler olacak, merakla bekleniyor. Sezon finali yaklaştıkça önemli gelişmelerin yaşandığı dizide, Sevda kızını korumak için, her şeyi göze alır. Konaktan para alıp, onu İstanbul'a götürecektir. Ama işler planlandığı gibi gitmeyince, Sevda için de zor günler başlayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 100. BÖLÜM 1. FRAGMAN

100-bolum-foto-galeri-1623227456176.jpg

100. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bu akşam ekranlara gelecek bölümüyle 'dalya' yapacak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 100. bölümü, 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Daha öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti seyircisiyle buluşacak. Bir Zamanlar Çukurova tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret etmek mümkün.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu, göz atalım: Ümit, Züleyha'nın da kendinin de hayatını tehlikeye atarak, bebek haberini vermiştir. Züleyha, Demir'e güvenerek bir kez daha kırılmıştır ama Ümit'e karşı bunu belli etmeyecektir. Hatta hanımağalığının gücü, kırılan kalbinin önüne geçecek, bebeği konakta büyüteceklerini, Demir'i kızdırmazsa arada sırada görebileceğini bile söyleyecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 100. bölüm özeti: Demir, Ümit'in bebeği doğurmaması için her yolu denemeye kararlıdır! Züleyha, bebeği konakta büyütmeyi bile teklif etse Demir'in öfkesi yine tüm Çukurova'yı saracak, Ümit'i dört koldan arayıp bulacaktır! Tüm bu koşturmaca içinde, Sevda, elindeki tek kozu, Züleyha ile ortak oldukları suçu ortaya atar! Bu arada, Demir ve Züleyha henüz bilmese de, Betül ve Şermin de diğer cepheye yardıma başlayacaktır!

Yamanlar, kelimenin tam anlamıyla birbirlerine düşmüşken, şehri donatan ilanlarla Ümit'i ve Sevda'yı kapı dışarı eden Fekeli, konuyla daha fazla ilgilenecek vakit bulamayacaktır. Müjgan'ın kaybının ardından, tüm intikam yeminlerini toprağa gömen Fikret, şimdi kendini bambaşka bir mücadelenin içinde bulacaktır. Önce kapılarını çalan bir avukat sonra da Kerem Ali'nin yaşam mücadelesi içine düşmesi, Fikret, Fekeli ve Lütfiye'nin ocağına da kalbine de yeniden ateş düşürecektir!

Konakta, Sevda ve Ümit'in peşindeki trafik hiç bitmezken, Demir ve Züleyha da bir içeri bir şehre koşturur. Bahçede ise Saniye'yi delirten gelişmeler yaşanacaktır! Cumali, sürekli Üzüm kızın peşindedir. En son Saniye ikisini giderken görünce de konağın içine kadar duyulacak olaylar patlayacaktır!

100-bolum-foto-galeri-1623227452747.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz'ın kaleme aldığı, müziklerini Aytekin Ataş'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda; Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha Yaman), Kerem Alışık (Ali Rahmet Fekeli), Nazan Kesal (Sevda Çağlayan), Furkan Palalı (Fikret Fekeli / Yaman), Hande Soral (Ayla Ümit Kahraman), Hülya Darcan (Lütfiye Duman), İlayda Çevik (Betül Yaman), Sibel Taşçıoğlu (Şermin Yaman), Bülent Polat (Gaffur Taşkın), Selin Yeninci (Saniye Taşkın), Selin Genç (Gülten Taşkın / Ciğerci), Aras Şenol (Çetin Ciğerci), Polen Emre (Fadik), Serpil Tamur (Haminne / Azize Koçoğlu), Yeliz Doğramacılar (Füsun), Teksin Pircanlı (Nazire), Ömer Fethi Canpolat (Yılmaz Adnan Yaman), Şahin Vural (Raşit Kaya), Neva Pekuz (Üzüm) gibi isimler yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 100. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN