Kefaret son bölümde Zeynep evi terk ediyor!

Kefaret son bölümde Zeynep evi terk ediyor!

Fox TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Kefaret dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Rakiplerinin aksine sezon finali yapmayan dizide önemli gelişmeler yaşanacak. İşte, heyecan dolu son fragman...

Kefaret 30. bölüm özet, ortaya çıktı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un yer aldığı dizi, özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan iki çocuk annesi Zeynep'in hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretler konu ediliyor.

KEFARET 30. BÖLÜM 1. FRAGMAN

30. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Kefaret dizisinin 30. bölümü, 13 Haziran 2021 Pazar günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Kefaret tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Kefaret son bölümde neler oldu, göz atalım: Zeynep Selena'dan kurtulur. Ayşe Hanım Sude'yi Zeynep'ten ayırmak ister. Sinan evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlar. Meltem hayatını düzene sokmaya çalışır. Arzu gözden uzak bir köy evinde sığınacak bir yer bulur. Münevver Kadir'den ayrılmaya karar verir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 30. bölüm özeti: Münevver'in baskılarından bunalan Zeynep bir pansiyona yerleşir. Sinan da Zeynep ile arasını düzeltmek için aynı pansiyonda oda tutar. Arzu, hamileliğin sonlarına doğru rahatsızlanınca yardımına yine Ahmet yetişir. Ayşe Hanım'a demans teşhisi konurken, Meltem de sorunlarından uzaklaşmak için kendini işine verir.

KEFARET 30. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN