Aşkın Tarifi son bölümde buzlar kraliçesi Naz, Fırat'ı affediyor

Aşkın Tarifi son bölümde buzlar kraliçesi Naz, Fırat'ı affediyor

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi ilk bölümüyle izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı. Pazartesi akşamları ekranlara gelen romantik komedi dizinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk paylaşıyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Aşkın Tarifi 2. bölüm özet, belli oldu. Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken, restoranın sahibi Naz sayesinde de gerçek aşkla tanışır.

AŞKIN TARİFİ 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Aşkın Tarifi dizisinin 2. bölümü, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak. Daha öncesinde ise saat 20.00'de önceki bölümün özeti yayınlanacak. Aşkın Tarifi tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Aşkın Tarifi son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Fırat'ın, sıcak ve güzel dünyası, nişanlısının kendisini düğün gününde terk etmesiyle yerle bir olur. Kızdı mı, gözü hiçbir şey görmeyen Fırat, adeta delirir. Nişanlısının neden kendisine bunu yaptığını sorgularken, karşısına bir isim çıkar; Taylan Günebakan namı-diğer Doktor Aşk. Ekranların tanınan yüzü, gündüz kuşağının vazgeçilmezi, ünlü yaşam koçu Taylan Günebakan, Fırat'ın artık ezeli düşmanı olur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aşkın Tarifi 2. bölüm özeti: Lansman gecesindeki öpüşme olayı, herkeste şok etkisi yaratır. Naz, karşılaştığı bu hadsizliği içine sindiremez ve Fırat'ı kovar. Diğer yandan Taylan, Fırat'ın bunu yapmasının ardındaki sebebi aramaya başlar. Fırat ise utanç içindedir. Naz'a kendisini affettirmeyi kafasına koyar. Bunun için öyle şeyler yapar ki, işler bir anda tersine döner ve bu defa da Naz'ın Fırat'ı restorana dönmeye ikna etmesi gerekir. Naz, Fırat'ın dünyasıyla da ilk kez bu sayede karşılaşır. Fırat'ın sıcacık dünyası, buzlar kraliçesi Naz'ın bile yavaş yavaş erimesine neden olur. Fırat ve Naz, Fırat'ın mahallesinde, sürprizlerle dolu, hiç unutamayacakları bir akşam geçirirler. Ancak diğer tarafta Taylan da boş durmaz. Fırat ve Naz, Taylan'ın yeni hamlesiyle şaşkına dönecektir. Peki, Fırat bu yenilgiyle geri mi çekilecek, yoksa kalıp savaşa devam mı edecektir?

AŞKIN TARİFİ 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

AŞKIN TARİFİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Doruk Erengül, Leyla Oter'in yazdığı, müziklerini Uğur Akyürek'in yaptığı, yönetmenliğini Deniz Koloş'un üstlendiği Aşkın Tarifi dizisi oyuncu kadrosunda; Kadir Doğulu (Fırat Karasu), Serra Arıtürk (Naz Soyluer), Cem Davran (Hazım Soyluer), Alper Saldıran (Taylan Günebakan), Yasemin Çonka (Sultan Yılmaz), Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Asuman Sazlık, Onur Yakıcı, Batuhan Bayır gibi isimler yer alıyor.

AŞKIN TARİFİ SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN