EDHO sezon finalinde Hızır Çakırbeyli canını ortaya koyuyor!

EDHO sezon finalinde Hızır Çakırbeyli canını ortaya koyuyor!

Ekranlarda 6. sezonunu geçiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam ekranlara gelecek 199. bölümüyle sezon finali yapıyor. Savaş'ın mekanına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İşte, EDHO yeni bölüm son fragman...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali özet, ortaya çıktı. 6 yıldır salı günlerinin en çok izlenen yapımı olan EDHO son bölümde Kimsesiz Doğan'ın ölümü seyircileri üzdü. Hızır Çakırbeyli yeni düşmanı Savaş'la verdiği mücadelede en yakınındaki isimler tehlikeye girdi. Hızır'ın elinde tutsak olan Rado'nun karşılığında Şahin Ağa'yı kaçıran Savaş'ın planı tutmadı. Hızır önce Şahin Ağa'yı kurtardı sonrasında Rado'yu öldürdü.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ FRAGMANI

199-bolum-foto-galeri-1623657618966.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

6 sezon boyunca birçok ünlü kadrosunda ağırlayan, aksiyon dolu sahneleriyle seyircilerin ilgisini çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 199. bölümüyle sezon finali yapıyor. Eylül-haziran arasındaki kış sezonunu ekranlara gelen fenomen dizi, bu akşam yayınlanacak 6. sezon finalinin ardından yaz tatiline çıkacak. Bu sırada ATV'nin yeni yaz dizileri ekranlara gelecek. EDHO'nun 7. yeni sezonu Eylül 2021'de yenilenen kadrosuyla seyircisiyle buluşacak. Geniş oyuncu kadrosuna sahip olan dizide 199. bölümle beraber bazı isimler projeden ayrılacak.

EDHO SEZON FİNALİ (199. BÖLÜMÜ) SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finali (199. bölümü), 15 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin izleyicisiyle buluşacağını belirtelim. EDHO tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Hızır Çakırbeyli, gelini Didem ve dostu Haşmet Façalı'nın ölümünün arkasındaki isim olan Rıdvan ve ailesini bir bir avlamaya başlar. Verdiği savaştan kayıplarına rağmen galip çıkmaya kararlı olan Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas Çakırbeyli ve aile dostu Behzat Façalı'nın da yardımıyla Rıdvan'ı ve çocuklarını yakalar.

SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

EDHO sezon finali (198. bölüm) özeti: Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır. Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar. Hızır Çakırbeyli'nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş'ın mekânına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.

199-bolum-foto-galeri-1623657621959.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLER?

ATV'nin kendi iç yapımı olan, Berna Aruz'un senaryosunu kaleme aldığı, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yönetmenliğini yaptığı EDHO oyuncu kadrosunda; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Hüseyin Avni Danyal (Tufan Tezyürek), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ceren Benderlioğlu (Ömür Çakırbeyli), Emir Benderlioğlu (Behzat Façalı), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Turgut Tunçalp (Haşmet Façalı), Sevil Akı Saner (Emine Façalı), Savaş Özdemir (Murat İspirli), Sevinç Kıranlı (Hatice Kalkandere), Hakan Karsak (Temel Kalkandere), Turgay Tanülkü (Şahin Ağa), Pelin Akil (Bahar Sincanlı), Engin Benli (Yaman Korkmaz), Muhammed Cangören (Hamdi Korkmaz), Caner Kurtaran (İshak) gibi isimler yer alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların fenomen dizisi EDHO'nun çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve mahallelerinde yapılıyor. Hızır Çakırbeyli'nin evi İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Sarıyer'de Zekeriyaköy semtinde bulunuyor. Dizideki masa sahneleri ise Asya Yakası'nda yer alan Üsküdar ilçesindeki Hababam Sınıfı Müzesi Adile Sultan Kasrı'nda çekiliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU NEDİR?

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Bunu kimse konuşmaz, dillendirmez ama işlediği cürümlerin kefareti olarak hayırsever bir insana dönüşür... Hepsinin güdüsünde zenginden alıp fakire vermek vardır... Güç odaklarına karşı güçsüzleri korumak misyonlarıdır... Ta ki öfkelerine yenik düşene kadar... Öfke geldiğinde göz kararır, akıl gider, denge kaybolur. Güçlü ile güçsüz ayrımı yapılmaz...

199-bolum-foto-galeri-1623657616856.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN