Setlere ara veren ünlü oyuncu karavan tatilinde görüntülendi

Setlere ara veren ünlü oyuncu karavan tatilinde görüntülendi

Yasak Elma'nın Ender'i tatile çıktı. Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam'ın tercihi karavan tatili oldu. Sam. tasarımını kendisinin yaptığı 'Prenses' adını verdiği karavanıyla Marmaris'te güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor.

Geçtiğimiz yıl arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilenen Sam, tatilinden kesitleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Şevval Sam karavanının önünde güneşlenirken çekilen fotoğrafını "Prenses'i tatile götüreyim' dedim. O da haketti artık..." notuyla paylaştı.

karavan-sevval-sam.jpg

Lüks otellerde tatil yapmak yerine, karavanıyla gittiği Marmaris sahillerinde güneşin ve denizin keyfini çıkaran 48 yaşındaki oyuncunun yaptığı paylaşımı beğeni yağdı.

evval-samkaravan-tasarimi.jpg

"İÇ TASARIMI BANA AİT"

Karavan tutkunu olan Şevval Sam daha önce "Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

evval-sam.jpg

Ünlü oyuncu, "Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Bana bu 2021’in ilk hediyesi oldu" şeklinde konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN