Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor

Romanları 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' gibi isimlerle diziye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Kral Kaybederse' adlı kitabı da dizi olacak. Roman, narsistik kişilik bozukluğunu temel alıyor.

Masumlar Aparmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi dizilerden sonra Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse adlı eseri de televizyona uyarlanıyor.

Narsistik kişilik bozukluğunu temel alan roman önümüzdeki dönem ekranlarda olacak.

Medyaradar'ın haberine göre, yeni sezonda Show TV'de ekrana gelmesi planlanan dizinin kadrosu için görüşmeler sürerken, yapımcısının diğer dizilerde olduğu gibi yine OGM Pictures olacağı konuşuluyor.

KRAL KAYBEDERSE'NİN KONUSU NE?

Kral Kaybederse kitabı, Kenan adlı narsist bir erkeğin hikayesini işliyor. Gerçek hayattaki olaylara dayanan kitapta Kenan, çocukken ağır yaralar almış ve yaşadığı travmalar sonucu narsist ve vurdumduymaz bir kişiliğe bürünmüştür. Etrafında pek çok kadın olmasına rağmen Kenan bir anda egosunu derinden sarsacak bir olay yaşar. Bunun üzerine bir uzmandan yardım almaya karar verir. Hareketlerinin arkasında yatan derin travmalar psikolojik terapiler esnasında açığa çıkar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN