Baht Oyunu konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Ada'nın eğlenceli serüveni

Baht Oyunu konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Ada'nın eğlenceli serüveni

Gerçek aşk arayışını romantik komedi tadında yaz ekranına taşıyacak olan 'Baht Oyunu', eğlenceli hikayesi ve renkli oyuncu kadrosuyla 15 Haziran 2021 Salı günü saat 20.00'de Kanal D'de izleyicisiyle buluşuyor. İşte, Baht Oyunu dizisi hakkında bilgiler...

Kanal D'nin yeni yaz dizisi 'Baht Oyunu', ilgi uyandıran hikayesiyle, sıra dışı karakterleriyle ve genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İlk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini konu edinen 'Baht Oyunu'nun reyting listesinde nasıl konumlanacağı şimdiden merak ediliyor.

BAHT OYUNU NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İlk aşkını geri kazanmaya çalışan Ada'nın, bildiklerini unutturacak yeni bir aşkla karşılaşmasını romantik ve eğlenceli bir dille anlatan Baht Oyunu dizisi, 15 Haziran 2021 Salı günü saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Baht Oyunu tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybeden, kaybettiği aşkını geri kazanmak için savaşırken fark etmeden yeni bir aşkın kapısını aralayan Ada'nın hikayesini seyircilerle buluşturmaya hazırlanan 'Baht Oyunu', salı akşamlarının vazgeçilmezi olacak.

BAHT OYUNU KONUSU NE?

Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar'ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada'yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

60c66e723ab16636b0e93efc.jpg

BAHT OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

ARC Film'in yapımcılığı gerçekleştirdiği, Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın senaryosunu yazdığı, Aslı Demirer ve Safa Hendem'in müziklerini yaptığı, Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğna oturduğu Baht Oyunu oyuncu kadrosunda; Cemre Baysel (Ada), Aytaç Şaşmaz (Bora), Aslı Sümen (Tuğçe), İdris Nebi Taşkan (Rüzgar), Hande Subaşı (Nergis), Tuğba Çom Makar (Yasemin), Ozan Dağgez (Evren), Altan Erkekli, Funda İlhan, Emrah Ben, Azra Aksu gibi isimler yer alıyor.

BAHT OYUNU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gerçek aşk arayışını romantik komedi tadında yaz ekranına taşıyacak Baht Oyunu dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli mahallelerinde ve semtlerinde yapılıyor. Çekimler genel olarak Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesinde yapıldığını söylemek mümkün. Uzun zamandır film platosu olarak kullanılan eski Beykoz Kundura Fabrikası'nda da çekilen sahneler bulunuyor. Şirket sahneleri ise Sancaktepe ilçesinde çekiliyor. Bunun haricinde Avrupa Yakası'ndaki Sarıyer ilçesinde de çekimler yapılıyor. Özellikle Zekeriyaköy ve Kemerburgaz'da sahneler çekiliyor.

60c66e723ab16636b0e93f0e.jpg

BAHT OYUNU SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN