Baş Belası dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Komedi ve gerilim bir arada

Baş Belası dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Komedi ve gerilim bir arada

ATV'nin yeni yaz dizisi 'Baş Belası' 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 20.00'de seyircisiyle buluşuyor. Komedi ve gerilimi bir arada sunan iddialı yapım, taban tabana zıt iki karakter İpek ile Şahin'in hikayesini anlatıyor. İşte, Baş Belası dizisi hakkında merak edilenler...

Kış sezonu dizilerinin sezon finali yapmasıyla yeni yaz dizileri birer birer ekranlara gelmeye devam ediyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Baş Belası' dizisi, hem eğlenceli hem de polisiye türlerini birleştiren öyküsüyle ekranlara geliyor. Psikolog İpek Gümüşçü ve cinayet büro başkomiseri Şahin Kara'nın yollarının kesişmesine neden olan esrarengiz cinayetin nasıl çözüleceği şimdiden merak konusu oldu.

BAŞ BELASI 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

bas-belasi-orjinal-dizi-afisi.jpg

BAŞ BELASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Komedi ve gerilimi bir arada sunan farklı üslubuyla ilgi uyandıran Baş Belası dizisi, 1. bölümüyle 20 Haziran 2021 Cuma günü saat 20.00'de ATV'de yayın hayatına başlayacak. Baş Belası tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

İpek'in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro başkomiseri Şahin Kara'yla sık sık karşı karşıya getirecek. 'Baş Belası' birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayeleri ekranlara gelecek.

BAŞ BELASI KONUSU NE?

Baş Belası, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü'nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor.

Evli, mutlu, çocuklu bir ev hanımı olan İpek Gümüşçü, yakın arkadaşı Nazlı'nın aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere çok meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşıyla birlikte bu olayı çözmek üzere ipuçlarının peşine düşer ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur. Davayı soruşturan cinayet büro başkomiseri Şahin Kara'ya şüpheli olarak ifade vermek zorunda kalan İpek'in hayatı ortaya çıkan delillerle tamamen değişir.

İpek'in yıllardır içinde olduğu muhteşem hayatı bir yanılsamadan ibarettir. Hayatı alt üst olan İpek'in kendini toplaması için çözmesi gereken bir bilmece vardır. Bu bilmeceyi çözmenin yolunu arayan İpek, emniyete psikolog alınacağını öğrenir. Annesinin tüm itirazlarına rağmen mülakata girip işe alınır ancak kendini pek de hoşlanmadığı Şahin Kara'yla birlikte çalışırken bulacaktır. Şahin ise İpek'e güvenmemekte ve onun gibi bir kadının cinayet büronun dünyasına asla ayak uyduramayacağını düşünmektedir.

BAŞ BELASI 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

820x547-1622707454458.jpg

BAŞ BELASI HANGİ YABANCI DİZİDEN UYARLAMA?

Gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan iki uyumsuz karakter cinayet büro başkomiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek'in eğlenceli öyküsüne yer verilecek Baş Belası dizisinin kitaptan ya da yabancı diziden uyarlama olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Daha önce ülkemizde yayınlanan Galip Derviş dizisine benzetilen Baş Belası'nın Sherlock Holmes hikayesiyle de benzer olduğu yorumları yapıldı. İpuçlarını değerlendiren bir polisin olduğu iddialı dizinin müzikleri de Sherlock Holmes'ta kullanılan müziklere benzetildi.

BAŞ BELASI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını ARC Film'in üstlendiği, senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar, Ramazan Demirli'nin yazdığı, yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı Baş Belası dizisi oyuncu kadrosunda; İrem Helvacıoğlu (İpek Gümüşçü), Seçkin Özdemir (Şahin Kara), Dilara Aksüyek (Nazlı Tüzün), Buçe Buse Kahraman (Nermin Kuşçu), Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk, Eyüp Mert İlkıs gibi isimler yer alıyor.

1-bolum-foto-galeri-1624020785364.jpg

BAŞ BELASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Eğlenceli ve heyecan yüklü hikayesiyle yaz ekranının fenomen dizisi olmaya aday Baş Belası dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde yapılıyor. Fakat çekimlerin genel olarak Asya Yakası'nda yapıldığını söylemek mümkün. Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yapılan sahne çekimleri dizide yer alıyor. Öte yandan film platosu olarak kullanılan eski Beykoz Kundura Fabrikası'ndan da faydalanılıyor. Avrupa Yakası'nda yapılan çekimler ise Sarıyer ilçesinin mahallerinde yapılıyor.

BAŞ BELASI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN