Aşkın Tarifi son bölümde Taylan'ın evlilik teklifini kabul eden Naz, Fırat'ı çıldırtıyor!

Aşkın Tarifi son bölümde Taylan'ın evlilik teklifini kabul eden Naz, Fırat'ı çıldırtıyor!

Romantik komedi hikayesiyle kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Aşkın Tarifi yeni fragman, yaşanacak yeni gelişmelerin ipuçlarını verdi. Fırat ve Naz'ın içinde olduğu durum Sultan'ın hiç hoşuna gitmez ve Hazım ile konuşur. Naz ve Fırat hiç beklemedikleri anda bir sürpriz ile karşılaşır. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Aşkın Tarifi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin çiçeği burnunda yaz dizisi, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Taylan'ın Naz hakkındaki planları ters tepince herkes Taylan konusunda birleşiyor. Bu durum da Fırat'ın işine geliyor. Naz da gün geçtikçe Fırat'tan daha fazla etkilenmeye başlıyor.

AŞKIN TARİFİ 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü ve yetenekli oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Aşkın Tarifi dizisinin 3. bölümü, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Aşkın Tarifi tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Aşkın Tarifi son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Lansman gecesindeki öpüşme olayı, herkeste şok etkisi yaratır. Naz, karşılaştığı bu hadsizliği içine sindiremez ve Fırat'ı kovar. Diğer yandan Taylan, Fırat'ın bunu yapmasının ardındaki sebebi aramaya başlar. Fırat ise utanç içindedir. Naz'a kendisini affettirmeyi kafasına koyar. Bunun için öyle şeyler yapar ki, işler bir anda tersine döner ve bu defa da Naz'ın Fırat'ı restorana dönmeye ikna etmesi gerekir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aşkın Tarifi 3. bölüm özeti: Naz'ın, Taylan'ın evlenme teklifini kabul etmesi, Fırat'ın işini daha da zorlaştırır. Taylan, her ne kadar Fırat'a karşı zafer kazanmış gibi görünse de Fırat'ın restoranda çalışmaya devam edecek olması, onu huzursuz eder. Bu son hamlesi bile, Fırat'ı hayatlarından tamamen çıkarmaya yetmemiştir.

Fırat ve Naz'ın arası, Naz'ın teklifi kabul etmesi yüzünden daha da gerilir. Çünkü Fırat, henüz kendine bile itiraf edemese de Naz'ın teklifi kabul etmesine bozulmuştur. Fırat, bir yandan kapalı kebapçıyı da açtırmaya çalışmaktadır. Üzerinde, bunun da gerginliği vardır. Naz ile yine atıştıkları sırada, Fırat'ın önceden yaptığı bir hamle sayesinde; kısmen de olsa, sulh olurlar. Ancak beklenenin aksine yaşanan gelişmeler, Naz ve Fırat'ı baş başa bir yolculuğa sürükler. Bu sayede, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurlar. Ancak bunu öğrenen Sultan, çok gerilir ve beklenmedik bir hamle yapar.

Taylan da Naz ile bir an önce evlenip, ününe ün katmak için adımlarını hızlandırır. Aynı zamanda, Hazım'ın da gözüne girmeyi istemektedir. Bir aile yemeği organize eder. Ancak Naz'ın ve Taylan'ın planları, birbirini tutmaz. Taylan, Naz'ı bulmak için restorana gittiğinde, onu çok büyük bir sürprizin beklediğinden habersizdir. Acaba Fırat, amacına ulaşabilmiş midir?

AŞKIN TARİFİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

AŞKIN TARİFİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aşkın Tarifi dizisinin İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde çekiliyor. Kadir Doğulu'nun sosyal medya paylaşımlarında dizinin bazı sahnelerinin Suriçi'ndeki Mısır Çarşısı'nda çekildiği görülüyor. İlerleyen bölümlerde bazı sahnelerin Gaziantep'te çekileceği iddialar arasında yer alıyor.

AŞKIN TARİFİ SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN