Kahraman Babam son bölümde kızını görmesi yasaklanan Uğur deliye dönüyor!

Kahraman Babam son bölümde kızını görmesi yasaklanan Uğur deliye dönüyor!

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken Kahraman Babam yeni fragman, heyecan uyandırdı. Yonca, Uğur'un verdiği savaşta haklı olup olmadığını anlamaya çalışırken korkunç bir olaya tanıklık edecektir. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Kahraman Babam 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Uğur, Nazım'a çarpıp kaçtığını itiraf eden Tufan'ın karısını öldüren çeteye ulaşmak için büyük bir anahtar olduğunun farkındadır. Tufan'ı konuşturmak için aldığı risk Yonca ile yeniden karşı karşıya gelmesine neden olur. Yonca gerçekten zor durumda kalmıştır. Uğur şimdi Yonca'ya haklı olduğunu ispatlamak zorundadır.

KAHRAMAN BABAM 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye'de ilk defa itfaiye dünyasının kapısını izleyicilere açan Kahraman Babam'ın 3. bölümü, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de ekranlara gelecek. Daha öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Kahraman Babam tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'yi ziyaret etmek mümkün.

Kahraman Babam son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Uğur'un mücadelesi ve adalet arayışı devam ederken yaşadığı talihsiz olaylar, kızı Ömrüm ile arasına yeni engeller çıkardı. Karısının ölümüne sebep olan yangının faillerinin peşine düşen Uğur, yakalamaya çok yaklaştığı Nazım'ın ani ölümüyle zor durumda kaldı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kahraman Babam 3. bölüm özeti: Kızıyla görüşmesine izin verilmeyen Uğur hasret içindedir. Ömrüm ise okulda yapılacak etkinliğe babası katılamayacağı için çok üzgündür. Cem dayısı olarak etkinliğe katılabileceğini söyler. Bu bir nebze de olsa Ömrüm'ü mutlu eder. Okuldaki etkinliği duyan Uğur deliye döner. Uğur yasağa, Cem'e ve Yonca'ya rağmen okula gidebilecek midir?

Yavuz'un hırsı uğruna kurguladığı tezgahlar son hız devam etmektedir. İnsanların neresinden kolay yakalanacağını bilen Yavuz, bu kez kıvılcımı pek de uzak olmayan bir yerden tutuşturacaktır. İtfaiyeciliğe babasının korumasında başlayan Murat bir an önce kendini kanıtlamak için çabalar. Gözü karalığı Tolga'nın öfkelenmesine neden olacaktır. Murat'ı gün sonunda beklemediği büyük bir ders beklemektedir.

Bir yanda evlilik hayalleri kuran İlker ve Menekşe; diğer yanda kızının istikbalinin kararmamasını, kendisi gibi olmamasını isteyen Ayşe... Sevda mı galip gelecek, mantık mı?

KAHRAMAN BABAM 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KAHRAMAN BABAM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir, Bahar Kaya'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Osman Kaya'nın oturduğu Kahraman Babam oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik (Uğur Eser), Ebrar Alya Demirbilek (Ömrüm Eser), Nilay Deniz (Yonca), Ushan Çakır (Cem), Tuğçe Altuğ (Zehra), Toprak Sağlam (Gönül), Fatih Al (Yavuz), Deniz Hamzaoğlu (Tolga), Aslı Orcan (Ayşe), Sümeyye Aydoğan (Menekşe), Gürberk Polat (Murat), Efekan Can (Furkan), Burak Berkay Akgül (İlker), Timur Ölkebaş (Bedri Öztürk), Melisa Akman (Hazan), Uğur Arda Başkan (Abdülkerim), Bülent Ergün, Gerçek Sağlar, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır, Feriha Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor.

KAHRAMAN BABAM SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN