Ada Masalı son bölümde Haziran ve Ada'nın yakınlaşması İdil'i çılgına çeviriyor

Ada Masalı son bölümde Haziran ve Ada'nın yakınlaşması İdil'i çılgına çeviriyor

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un paylaştığı Ada Masalı yeni fragman, merak uyandırdı. Haziran ve Ada'nın yakınlaşmasına sinirlenen İdil'in planları, Ada'yı zor duruma düşürüyor. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Ada Masalı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haziran, Nehir'in kuşkularını ortadan kaldırmak için Poyraz'ı öpmek zorunda kalmıştır. Anın büyüsünden kurtulduğunda bir an ne yaptığının farkına varır ve kaçar gibi uzaklaşır oradan. Elbette Poyraz neler olduğunu soracaktır, Haziran bir açıklama bulmaya çalışır.

ADA MASALI 2. BÖLÜM 1. FRAGMAN

2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yaz aylarında ekranlara gelen romantik dizi Ada Masalı'nın 2. bölümü, 22 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özeti seyircisiyle buluşacak. Ada Masalı tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'ye göz atmak mümkün.

Ada Masalı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Kendisini Poyraz ile dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ada Masalı 2. bölüm özeti: Biricik'in bir arkadaşının nişan partisi için değişik bir mekan aradığı ortaya çıkar. Haziran henüz açılmadıysa da otelin bahçesinde yapılabileceğini düşünür ve hemen harekete geçer. Organizasyonun her adımında Poyraz ile anlaşmazlığa düşerler. Haziran şehirli telaşıyla işe koyulurken adalıların hayat akış hızındaki yavaşlıkla mücadele etmek zorunda kalır. Diğer taraftan bütün Ada, Haziran ve Poyraz'ın öpüşmesini konuşmaya başlar. İdil elbette bu duruma çok sinirlenir ve olaya el koymaya karar verir. Haziran potansiyel müşteriyi memnun etmeye çalışırken hiç beklemediği biri Ada'ya gelir ve bu Haziran'ı çok zor durumda bırakır.

ADA MASALI 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ADA MASALI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, müziklerini Çağan Şengül, Işıl Ayman ve Cem Öğet'in yaptığı, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin'in oturduğu Ada Masalı oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Anıl Cem Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Nihan Büyükağaç (Selma), Merve Nur Bengi (Melisa), Bülent Çolak (Görkem), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), İpek Tenolcay (Zeynep), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak) gibi isimler yer alıyor.

ADA MASALI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN