Sen Çal Kapımı son bölümde Serkan baba olduğunu öğreniyor

Sen Çal Kapımı son bölümde Serkan baba olduğunu öğreniyor

Diziseverlerin yaz sezonunda ilgiyle takip ettiği Sen Çal Kapımı 42. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Klişe hikayesiyle eleştiri alsa da Youtube'da milyonlarca kez izlenen iddialı yapımın yeni fragmanı, flaş gelişmelerin ipucunu veriyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Sen Çal Kapımı 42. bölüm özet, ortaya çıktı. da Melek'le konuşurken Serkan'ın kendisini dudağından öptüğünü itiraf etmek zorunda kalır. Eda Serkan'ın baba olmaya hazır olduğunu hissederse kızı olduğunu söyleyeceğini söyler. Öte yandan Serkan ve Kiraz güzel vakit geçirirken Eda Serkan'a bir şey soracağını söyler.

SEN ÇAL KAPIMI 42. BÖLÜM 1. FRAGMAN

42. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yetenekli oyuncular ile ünlü isimleri bir araya getiren Sen Çal Kapımı dizisinin 42. bölümü, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de ekranlara gelecek. Fakat daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti seyircisiyle buluşacak. Sen Çal Kapımı tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'i kontrol edebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu, göz atalım: Eda ve Serkan arasında yıllar önceki hesaplaşmalar gün yüzüne çıkarken, Kiraz konusundaki köşe kapmaca devam eder. Ancak Eda'nın büyük sırrına başkaları da uyanmak üzeredir. Eda uzak durmaya çalışsa da, Serkan yıllar sonra Eda'yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sen Çal Kapımı 42. bölüm özeti: Serkan Eda'yı geri kazanmak için elinden geleni yaparken, Eda duygularını gizlemekte zorlanmaktadır. Eda, Serkan ile Kiraz'ın ilişkisini gözlemlemeye başlar. Aralarında bir bağ oluştuğunu görürse Serkan'a Kiraz'ın babası olduğunu açıklayacaktır. Fakat Aydan ve Engin, gerçeği çok daha önce öğrenir. Acaba Serkan gerçeği kimden öğrenecektir?

SEN ÇAL KAPIMI 42. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SEN ÇAL KAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fakir kız-zengin erkek klişe konseptiyle çekilen romantik komedi türündeki dizi, İstanbul'un çeşitli semt ve ilçelerinde çekiliyor. Serkan Bolat'ın işyeri olarak görünen yer Maslak iken, yaşadığı villası Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde bulunuyor. Sahildeki görüntüler ise Rumeli Hisarı'nın İstanbul Boğazı kıyısında çekildi. Öte yandan film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası'nın da bazı sahnelerde sıkça kullanıldığını belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN