Seksenler 9. yeni sezon başlıyor: Fehmi Baba ile dargın ayrılan Çağatay eve dönüyor

Seksenler 9. yeni sezon başlıyor: Fehmi Baba ile dargın ayrılan Çağatay eve dönüyor

1980'li yıllarda İstanbul'un küçük bir mahallesinde yaşayan insanların hikayesini konu alan Seksenler dizisi, 23 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00'de 492. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Sevilen dizi, yenilenen kadrosuyla yaz sezonu boyunca her perşembe akşamı TRT 1'de yayınlanacak. İşte, yeni bölüm son fragman...

Seksenler 492. yeni bölüm özet, merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere, kış sezonunda hafta içi her gün ekranlara gelen Seksenler dizisi, 'Fehmi' karakterini oynayan Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesi nedeniyle mart ayında sezon finali yapmak durumunda kalmıştı. Yeniden yapılanan dizi, 9. yeni sezonuyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

SEKSENLER 492. BÖLÜM 1. FRAGMAN

492. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gülümseten hatıraların dizisi Seksenler'in 492. bölümü, 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Seksenler tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platform TRT İzle'ye göz atmak mümkün.

Seksenler son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Hulusi, Fehmiye yeni iş fikirlerini söyler. Bu yeni projeleri duyan Rukiye ve Melahat ise şaşkınlıklarını gizleyemez. Ahmet ve Gülden tartışırlar ve bu durumun nereye gideceği merak konusudur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seksenler 492. bölüm özeti: Bir süredir Belçika'da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika'da herkesten gizli evlenen Çağatay, yabancı eşi Amelie ile beraber Rukiye'nin karşısına çıkıyor. Babası Fehmi ile dargın bir şekilde ayrılan Çağatay'ın mahallede neler yaşayacağı merakla bekleniyor.

Yeni Fehmi kim oldu, merak konusu oldu. Rasim Öztekin'in ani vefatının ardından Seksenler dizisinde oynadığı 'Fehmi Baba' karakteri diziden çıkarıldı. Fehmi Baba'yı hiç kimse oynamayacak. Senaryonun nasıl şekilleneceği, ilerleyen bölümlerde netleşecek.

SEKSENLER 492. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SEKSENLER YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi ve 2009 Belçika Güzellik Kraliçesi Zeynep Sever Demirel, Seksenler ailesine Çağatay'ın Belçikalı eşi Amelie olarak katılıyor. Çağatay rolünde izlediğimiz İlker Ayrık, hikaye gereği uzun zaman önce Belçika'ya gitmişti. Dizide bir süredir Belçika'da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Belçika'da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber Rukiye'nin karşısına çıkıyor.

İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor. Burcu Altın Deprem ve Efe Deprem ise Gülden ve Ahmet'in günümüzdeki kızı ve damadı rolleriyle ekranlara gelecek.

Öte yandan Nazlı karakterini oynayan Yasemin Conka'nın ise diziden ayrıldığı öğrenildi.

SEKSENLER DİZİSİ KONUSU NE?

Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze kadar geçen 32 yıllık geçmişi ve değişimin hikayesi Seksenler dizisinde konu ediliyor. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini hedefleyen eğlenceli bir dönem sitcom'u olan dizi, sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne seriyor.

196650295-4404633646237861-319546306095736768-n.jpg
Efe Deprem, Birol Güven, Burcu Altın Deprem

SEKSENLER DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Mint Yapım'ın hayata geçirdiği, Birol Güven'in senaryosunu yazdığı, Aydın Sarman'ın müziklerini yaptığı, Bora Tekay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda; Özlem Türkad (Rukiye), Ayşe Tolga (Gülden), Şoray Uzun (Ahmet), İlker Ayrık (Çağatay), Berat Yenilmez (Sami), Begüm Öner (Elvan), Ceyhun Fersoy (Şahin), Zeynep Sever Demirel (Amelie), Necmi Yapıcı (Mesut), Özlem Balcı (Yıldız), Reha Özcan (Öğretmen), Onur Dilber (Rıza Çakıroğlu), Faruk Sofuoğlu (Bahtiyar), Hacı Ali Konuk (Bekir), Erdem Baş (Aret), Hakan Bulut (Ali), Deniz Oral (Hilmi), Eray Yasin Işık (Nevzat), Baran Karaoğlan (Tuncer), Zeki Yılmaz (Levent), Bektaş Erdoğan (Semih), Suzan Kardeş (Fato Ana), Burcu Altın Deprem, Efe Deprem gibi isimler yer alıyor.

SEKSENLER NEREDE ÇEKİLİYOR?

Seksenler dizisinin çekimleri Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yer alan Mint yapım şirketine ait film platolarında yapılıyor. Bugüne kadar bütün sahneleri kapalı stüdyoda çekilen dizinin 9. yeni sezonun bazı sahneleri, aynı kampüste yer alan ve Doksanlar dizisinde kullanılan üstü açık platoda çekilecek.

SEKSENLER SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN