Kalp Yarası konusu ne, oyuncuları kimler? İki köklü aile arasında filizlenen aşkın hikayesi

Kalp Yarası konusu ne, oyuncuları kimler? İki köklü aile arasında filizlenen aşkın hikayesi

Zengin tarihiyle ve eşsiz kültürüyle medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay Antakya'da Ayşe ile Ferit'in öyküsünü ekranlara taşıyan 'Kalp Yarası', 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ATV'de seyircisiyle buluşuyor. İşte, Kalp Yarası dizisi hakkında tüm detaylar...

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken 'Kalp Yarası' dizisi; genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosuyla, eşsiz mekanlarıyla ve sürükleyici öyküsüyle diziseverlerin ilgi odağı oldu. Yaz aylarında tatil sezonunun başlaması nedeniyle televizyon izleme alışkanlıkları değişkenlik gösteriyor. İddialı yapım Kalp Yarası'nın reyting savaşında nasıl performans göstereceği merakla bekleniyor.

KALP YARASI 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-1-bolum-fotogaleri-1624634134872.jpg

KALP YARASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Oyuncu kadrosuyla yaz sezonuna iddialı giriş yapan Kalp Yarası dizisi, 1. bölümüyle 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20.00'de ATV'de yayın hayatına başlayacak. Kalp Yarası tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ayşe ve Ferit'in yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin tanıtımları, sosyal medyanın en çok izlenenleri arasında yer aldı.

KALP YARASI KONUSU NE?

Ferit Sancakzade, Antakya'nın köklü ailelerinden birinin el üstünde tutulan veliahdıdır. Ayşe ise hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış, İstanbul'da yaşayan, hayat dolu bir genç kızdır.

Ailesinin tercihi Varoğlu Ailesi'nin kızı Hande ile evlenmek üzere olan Ferit, düğün öncesi gerçeklerle yüzleşir ve dünyası altüst olur. İhanetle sarsılan Ferit'in yolu, Ayşe'yle kesişir. İkili, tesadüfi tanışmalarının ardından kendilerini zorlu bir evlilik oyununun içinde bulurlar.

Medeniyetlerin beşiği olan kadim kent Antakya'da geçen hikaye, dostluğun aşkla, geçmişin gelecekle, tutkunun sabırla sınanmasıyla gerçek bir aşk hikayesine dönüşür.

KALP YARASI 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-1-bolum-fotogaleri-1624634138807.jpg

KALP YARASI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, Tomris Giritlioğlu, Sema Ali Erol, Mahir Erol, Özgül Türküler Akad'ın senaryosunu yazdığı, Yıldız Hülya Bilban'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Kalp Yarası oyuncu kadrosunda; Gökhan Alkan (Ferit Sancakzade), Yağmur Tanrısevsin (Ayşe Yılmaz), Merve Çağıran (Hande Velioğlu), Toprak Can Adıgüzel (Yaman Öztürk), Mahir Günşiray (Adnan Sancakzade), Şenay Gürler (Azade Sancakzade), Meltem Gülenç (Zümrüt), Rıza Akın (Hüseyin), Nail Kırmızıgül (İhsan), Yonca Şahinbaş (Vedia), İnanç Konukçu (Sinan Sancakzade), Zehra Yılmaz (Betül), Kemal Burak Alper (Taha), Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak gibi isimler yer alıyor.

KALP YARASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

İki aile arasındaki çatışmanın ortasında filizlenen tertemiz aşkı anlatan Kalp Yarası dizisinin çekimleri Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da yapılıyor. Medeniyetlerin buluşma noktası Antakya'nın etkileyici coğrafyasında geçen sahnelerin bazıları kent dışında da geçiyor.

0x0-1-bolum-fotogaleri-1624634131779.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN