ÇGH oyuncu kadrosu dağıldı! İşte Çok Güzel Hareketler 2'den ayrılan oyuncular

ÇGH oyuncu kadrosu dağıldı! İşte Çok Güzel Hareketler 2'den ayrılan oyuncular

Tiyatro sahnelerini televizyon ekranlarına taşıyan Çok Güzel Hareketler 2'de adeta yaprak dökümü yaşanıyor. 2019 yılından beri yayınlanan programda yer alan yedi oyuncunun ekipten ayrıldığı öğrenildi.

Genel sanat yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' üçüncü sezon finalinin ardından yaz tatiline girdi. Yeni sezonda devam etmesine kesin gözüyle bakılan programda peş peşe yaşanan ayrılıklar, izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2'DEN KİMLER AYRILDI?

Birinci kuşağı 2008-2011 yılları arasında yayınlanan ve ikinci kuşağı 2019'da yayınlanmaya başlayan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı tiyatro programında üç yıl sonra ayrılık haberleri geldi. Yayınlandığı üç sezon boyunca oyuncu kadrosunda değişiklik olmazken, sezon finalinin ardından yedi oyuncunun projeye veda ettiği öğrenildi.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2'DEN AYRILAN OYUNCULAR

13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2'de ilk ayrılık haberi Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'dan geldi.

Ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi de sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını hayranlarına duyurdu.

ÇGH'den ayrılan oyuncuların, yeni projelerde yer almak ve kendi işlerini yapmak için ayrılık kararı aldıkları öğrenildi. Yeni sezonda kadroya yeni oyuncuların dahil olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN