Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den ayrıldı mı, neden yok?

Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den ayrıldı mı, neden yok?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının sunucusu ve genel sanat yönetmeni Yılmaz Erdoğan, koltuğunu Eser Yenenler'e devretti. Netflix'te yayınlanacak 'Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?' adlı filmde yer alan Yılmaz Erdoğan, bir süre BKM Mutfak'ta yer almayacak. İşte detaylar...

Kanal D'nin ekran klasiği Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ikinci kuşak sezonunda sunuculuk ve oyunculara mentörlük yapan Yılmaz Erdoğan, 6 Aralık 2020 Pazar gününden beri programda yer almıyor. Erdoğan'ın yerine Eser Yenenler'in sunuculuk yapması, izleyicilerde merak uyandırdı.

YILMAZ ERDOĞAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER'DE NEDEN YOK?

1. kuşağı 2008-2011 yılları arasında yayınlanan ve 2. kuşağı 2019'da yayınlanmaya başlayan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı tiyatro programının genel sanat yönetmenliğini yapan Yılmaz Erdoğan, Netflix'e özel hazırlanan yerli dizinin çekimleri için Çok Güzel Hareketler 2'ye bir süreliğine ara verdi.

Yerine gelen eski öğrencisi Eser Yenenler, Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?' çekimlerinin Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştiğini ve çekimler tamamlanana kadar Erdoğan'ın yokluğunda Çok Güzel Hareketler 2'nin sunuculuğunu üstleneceğini söyledi.

5fca16b23ab16602080272ec.jpg

YILMAZ ERDOĞAN NE ZAMAN DÖNECEK?

Başarılı yönetmen ve yapımcı, Eser Yenenler'in konuk olduğu programda, Netflix için yeni bir projesi olduğunu dile getirmiş, programa ara vereceğinin sinyallerini vermişti. Yılmaz Erdoğan, 'Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?' filminin çekimlerinin sona ermesinin ardından Çok Güzel Hareketler 2'ye geri dönecek. Fakat dönüş tarihiyle ilgili henüz bir bilgi paylaşmadığını belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN