Defne ile Son Gece dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Defne ile Son Gece dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Fox TV'nin yeni dizisi 'Defne ile Son Gece', 2021'nin ilk aylarında izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Deniz Çakır ve Tolga Güleç'in yer aldığı 'Defne ile Son Gece'nin konusu, genç bir kadının hayatında yaşadığı talihsizlikler anlatılacak.

'Defne ile Son Gece' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Fox TV'de ekranlara gelecek dizinin çekimleri, 2020 bitmeden başlaması planlanıyor. Dram türündeki dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor. Yapımcı firmadan yapılan açıklamada, Fikret Kuşkan ile yapılan görüşmenin olumsuz sonuçlandığı belirtildi.

DEFNE İLE SON GECE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizi yelpazesi en geniş kanallardan biri olan Fox TV, yeni projesi 'Defne ile Son Gece'yi ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Dram türündeki dizinin çekimleri henüz başlamadı fakat ilk bölümün 2021 yılı şubat ayının son haftasında diziseverlerle buluşması bekleniyor.

DEFNE İLE SON GECE KONUSU NE?

Merakla beklenen dizinin konusu, Defne adlı genç kadının kaderini değiştirecek bir takım talihsiz olaylar aktarılacak. Hayatı için tercih yapmak zorunda kalacak Defne, kötünün iyisini seçmeye çalışacak.

DEFNE İLE SON GECE OYUNCULARI KİMLER?

Cast çalışmaları devam eden 'Defne ile Son Gece' dizisinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosunda, Deniz Çakır ve Tolga Güleç yer alıyor. Daha önce yapılan açıklamada Fikret Kuşkan'ın kadroda olacağı dile getirilse de, senaryoda yapılan değişikliklerin ardından deneyimli oyuncunun projede yer almayacağı açıklandı. Dizinin yapımcılığı ise Gold Film üstleniyor.

DEFNE İLE SON GECE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Set hazırlıkları devam eden dizinin çekimleri, İstanbul'un çeşitli semt ve mahallerinde gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN