Bir Başkadır nerede çekildi? 24 numaralı otobüs nereden geçiyor?

Bir Başkadır nerede çekildi? 24 numaralı otobüs nereden geçiyor?

Netflix dizisi 'Bir Başkadır'da 'Meryem' karakterinin kullandığı 24 numaralı otobüsün nereye gittiği merak konusu oldu. 'Bir Başkadır' dizisi, İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekildi. İlçeye bağlı köylerde gerçekleştirilen çekimler, 2019 yılında tamamlandı.

'Bir Başkadır' dizisinin çekildiği semt ve mekanların nerede olduğu sosyal medyada tartışılıyor. Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Bige Önal, Settar Tanrıöğen gibi oyuncuların yer aldığı dizinin İstanbul'da çekildiği bilinse de hangi yakada yer aldığı, ilçe ve köy adı merak edildi.

BİR BAŞKADIR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dijital platformlarda yayınlanan dizi ve filmlere olan ilgi her geçen gün artıyor. ABD merkezli Netflix'te peş peşe yayınlanan yerli yapımlara bir yenisi daha eklendi. 12 Kasım 2020 Perşembe günü Netflix kütüphanesine eklenen 'Bir Başkadır' adlı dizi, kısa sürede platformun günlük güncellenen 'en çok izlenen yapımlar listesi'nde ilk sıraya oturdu.

'Bir Başkadır' dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. 'Meryem' ve ailesinin yaşadığı köyün çekimleri, Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde yer alan Öğümce Köyü'nde yapıldı. Sinan karakterinin yaşadığı residence daire ise, Avrupa Yakası'nda yer alan Şişli ilçesindeki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan 'Quasar İstanbul' adlı gökdelenin içinde bulunuyor. Bunun haricindeki sahneler ise İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekildi.

2020-11-14-180358.jpg

24 NUMARALI OTOBÜS NEREYE GİDİYOR?

'Bir Başkadır' dizisinin başrolü 'Meryem' karakterinin, Şişli'deki işine gitmek için 24 numaralı belediye otobüsü kullandığı görüldü. İETT'nin otobüs filosunda 24 numaralı bir hat yer almıyor. 24 numaralı otobüs hattının, dizi için kurgulandığı anlaşılıyor. Fakat otobüsün üzerinde yazan Beykoz-Mecidiyeköy hattı, gerçek hayatta 121A adıyla İETT bünyesinde faaliyet gösteriyor. Söz konusu otobüs hattı, 05.45 - 22.20 saatleri arasında Beykoz kalkışlı, 06.40 - 23.35 saatleri arasında Mecidiyeköy kalkışlı olarak her gün sefer yapıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN