Bir Başkadır dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Bir Başkadır dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix dizisi 'Bir Başkadır'ın konusu, sosyal medyada yankı uyandırdı. Başarılı oyunculuk performanslarıyla alkış toplayan dizide, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve tesadüfen yolları kesişen kendine özgü karakterlerin hikayesi anlatılıyor.

Televizyon ekranlarındaki klişe hikayelerden sıkılan diziseverler, aradığı ilacı Netflix'te bulduğu. 12 Kasım 2020 Perşembe günü online platformdaki yerini alan 'Bir Başkadır' dizisi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yönetmen ve senarist Berkun Oya'nın gerçekçi gözlemleri ve biçimsel üslubuyla öne çıkan, her karakterin çok tanıdık geldiği bir sahicilik hissiyle etkilediği bir Türkiye panoraması olan 'Bir Başkadır' dizisi, izleyicilerden tam puan aldı.

BİR BAŞKADIR FRAGMAN

BİR BAŞKADIR DİZİSİ NASIL İZLENİR, HANGİ KANALDA?

Krek Film'in Netflix için çektiği 'Bir Başkadır' dizisi, ücretli üyelik gerektiren online dizi-film platformu Netflix'te yayınlandı. Televizyon ekranlarından yayınlanmayacak dizi, sadece Netflix'ten izlenebilir. 'Bir Başkadır' dizisini izlemek için, Netflix'e üye olmak gerekiyor.

BİR BAŞKADIR NEREDE YAYINLANIYOR?

Netflix üyelik ücreti, aylık olarak kredi kartı veya banka kartı aracılığıyla ödeniyor. Üyelik için herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, akıllı televizyonunuz, bilgisayarınız veya yayın cihazınızda izleyebilirsiniz. Aylık plan ücretleri 17,99 TL ile 41,99 TL arasında değişmektedir.

BİR BAŞKADIR DİZİSİ KONUSU NE?

Farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakterin hikayesini konu ediliyor. Kahramanları, yeni bir yolu yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalmak arasında bir seçim bekliyor.

2020-11-14-153433.jpg

BİR BAŞKADIR OYUNCULARI KİMLER?

Krek Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Berkun Oya'nın yaptığı 'Bir Başkadır' dizisi oyuncu kadrosunda; Öykü Karayel (Meryem), Fatih Artman (Yasin), Funda Eryiğit (Ruhiye), Alican Yücesoy (Sinan), Tülin Özen (Gülbin), Defne Kayalar (Peri), Bige Önal (Hayrunisa), Derya Karadaş, (Gülan), Nesrin Cavadzade (Melisa), Gökhan Yıkılkan (Hilmi), Aziz Çapkurt (Ramazan), Gülçin Kültür Şahin (Mesude), Settar Tanrıöğen (Ali Sadi Hoca), Esma Medra, Öner Erkan, Nihal Geyran Koldaş, Göktuğ Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

BİR BAŞKADIR DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Sosyal medyada büyük ilgi gören, karakterleri ve senaryosu tartışmalara konu olan 'Bir Başkadır' dizisi 8 bölüm olarak yayınlandı. Sadece Netflix'ten izlenebilen dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN