BluTV ücretsiz izleme şifresi 3 gün geçerli olacak!

BluTV ücretsiz izleme şifresi 3 gün geçerli olacak!

Son dönemde yerli ve yabancı yeni içeriklerini izleyicisiyle buluşturan BluTV, 16-17-18 Nisan 2021 günlerinde toplam 87 saat süreyle herkese ücretsiz olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar 'blutvizliyorum' kodunu erişim sağlayabilecek. İşte BluTV ücretsiz izleme yöntemi...

Eski medya patronu Aydın Doğan'ın torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ'ın sahibi olduğu online dizi-film platformu BluTV, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunu daha eğlenceli hale getirmek adına internet kullanıcılarını sevindiren bir duyuruda bulundu. Geçen yıl içeriklerini tanıtmak amacıyla platformu 2 gün boyunca ücretsiz erişime açan BluTV, bu kez 3 gün süreyle bütün içeriğini herkese ücretsiz yapacak.

BLUTV NE ZAMAN ÜCRETSİZ?

BluTV'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, online platform 16-17-18 Nisan 2021 günlerinde herkese ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

Açıklamada, "Artan vaka sayılarıyla birlikte sağlığımız için gelen yeni kısıtlamalarda keyfinizi yerine getirebilmek için 16-17-18 Nisan'da kapımız herkese açık. Arkanıza yaslanın ve 10 bin saatten fazla içeriğin tadını ücretsiz çıkarın. Keyifli seyirler" ifadeleri kullanıldı.

2021-04-15-173505.jpg

BluTV 16 Nisan 2021 Cuma günü saat 09.00 ile 18 Nisan 2021 Pazar günü saat 23.59 arasında herkese açık olacak ve 10 bin saatten fazla izleme süresine sahip içerik kütüphanesini ücretsiz hizmete sunacak. Ücretsiz olacak içerikte kısıtlama yapılmayacak ve platformdaki tüm içeriğe erişilebilinecek.

ÜCRETSİZ BLUTV KODU NEDİR? 

Diziseverler ve filmseverler, blutvizliyorum kodunu belirtilen zaman aralığında BluTV'nin internet sitesinde ilgili yere yazmaları neticesinde içerik kütüphanesindeki içeriklerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

BLUTV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

* blutv.com web sitesini açın.

* Üst kısımda yer alan 'Ücretsiz İzle' kutusuna tıklayın.

* Açılan sayfa üzerinden bilgilerinizi girin ve hemen ardından 'Kayıt Ol' butonuna tıklayın.

* 'Devam et' butonuna tıklayın ve ardından 'Onayla' seçeneğini seçin.

* 'İzlemeye Başla' butonuna tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra platformun kütüphanesinde yerli-yabancı içerik, canlı yayınlar, S Sport kanalları, çocuk içeriklerine erişebilirsiniz.

BLU TV ÜCRETSİZ İZLEME ŞİFRESİ GİRİŞ EKRANI

blutv.jpg

BLUTV ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Yerli online dizi-film platformu BluTV'de aylık üyelik ücreti 20 TL, yıllık üyelik ücreti 120 TL, yurt dışı üyeliği ise aylık 5.90 euro olarak belirlenmiş durumda. Herhangi bir taahhüdün bulunmadığı dijital platformda, ücretsiz deneme süresi bulunmuyor.

BLU TV'DE HANGİ DİZİLER VE FİLMLER VAR?

2015 yılından beri hizmet veren BluTV'nin içerik kütüphanesinde yerli ve yabancı birçok dizi-film bulunuyor. BluTV özel yapım diziler arasında; Saygı, Behzat Ç. (4. sezon), Alef, Bozkır, Yarım Kalan Aşklar, Masum, 7Yüz, Yaşamayanlar, Çalınmış Hayatlar, Çıplak, Aynen Aynen, Sıfır Bir Adana, Dudullu Postası, Bartu Ben, Dijital Flörtleşme, Pavyon, Ankara Havası, Kafalarına Göre, UltraStories, Bize Gezmek Olsun, 140 Journos (Özel bölümler), Boom (İbrahim Selim) yer alıyor. Öte yandan sadece Blu TV'de yayınlanan yabancı dizileri ve filmleri izlemek mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN