Bir Başkadır dizisinin ikinci sezonu ne zaman?

Bir Başkadır dizisinin ikinci sezonu ne zaman?

Şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen farklı sosyal çevrelerden karakterlerin hikayesini konu edinen 'Bir Başkadır' dizisinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Netflix dizisi Bir Başkadır oyunculuk performanslarıyla alkış topladı.

Çeşitli sosyal çevrelerden karakterlerin farklı hayalleri, hayatları ve kaygılarını konu alan 'Bir Başkadır' dizisinin ilk sezonu online dizi-film platformu Netflix'te izleyiciyle buluştu. Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Bige Önal, Settar Tanrıöğen'in başrollerinde yer aldığı dizi, kısa sürede kulaktan kulağa yayılarak sohbetlerin konusu oldu.

BİR BAŞKADIR 2. SEZON OLACAK MI?

Netflix'in yeni yerli yapım dizisi 'Bir Başkadır', 8 bölüm olarak diziseverlerle buluştu. Her bir bölümü ortalama 45-50 dakika süren dizi, başarılı oyunculuk performansları ve değindiği toplumsal meselelerle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok ünlü oyuncu da meslektaşlarını tebrik ederek diziye dair övgülerde bulundu.

'Bir Başkadır' dizisinin ikinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz bilinmiyor. Yeni sezona dair yapımcı firma Krek Film'den veya yayıncı kuruluş Netflix'ten bir açıklama yapılmadı.

Bilindiği üzere online dizi-film platformu, projelere başlamadan önce kaç bölüm ve kaç sezon süreceğini belirleyip çekimlerini ona göre gerçekleştiriyor. 'Bir Başkadır' dizisinin ikinci sezonu Netflix'i yayın takviminde yer alıyorsa, çekimlerinin tamamlanmış olması muhtemel. Olası yeni sezon bölümleri yayınlanacaksa, bunun 2021'in sonbahar aylarında gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN