Şeref Bey dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Şeref Bey dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Dijital platform Exxen'de yayınlanacak 'Şeref Bey' dizisinin çekimleri başladı. Kadrosunda Haluk Bilginer, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ertan Saban ve Şükran Ovalı'nın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Onur Ünlü, senaryo danışmanlığını Ali Atay yapıyor.

Emmy ödüllü Haluk Bilginer'in başrol karakter 'Şeref Bey'i oynadığı internet dizisine dair detaylar gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi-film platformu Exxen'de yayınlanacak 'Şeref Bey' dizisi, komedi türünde olacak ve 10 bölümden oluşacak.

ŞEREF BEY FRAGMAN

ŞEREF BEY DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Televizyon ekranlarında birbirinin kopyası olan yapımlardan sıkılan izleyiciler, dijital platformlardaki içeriklere rağbet gösteriyor. Reyting kaygısının olmaması, sansürün kısıtlı düzeyde olması, zaman sıkıntısının yaşanmaması gibi nedenlerden dolayı her geçen gün daha keyifli, özgün, renkli, konu çeşitliliği olan diziler ve filmler online platformlarda yayınlanıyor.

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak Exxen, birçok yerli diziye ev sahipliği yapacak. Aralık 2020'de çekimleri başlayan 'Şeref Bey' dizisinin, Mart 2020'de platformdaki yerini alarak izleyicilerle buluşması bekleniyor. 'Şeref Bey' dizisinin sadece ücretli üyelik gerektiren Exxen'de yayınlanacağını belirtelim.

mv5bowjiywmwogytn2jjys00ywu5ltg0zjgtmzbkmtu4zdq4nwy5xkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

ŞEREF BEY DİZİSİNİN KONUSU NE?

Daha önce dijital platformlar için çekilen 'Masum' ve 'Şahsiyet' dizilerindeki rolleriyle büyük ses getiren Haluk Bilginer, 'Şeref Bey' dizisinde de başrol oynayacak. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı dizi, 10 bölüm olarak planlandı.

Komedi türündeki dizinin konusuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

ŞEREF BEY OYUNCU KADROSU

Most Yapım'ın hayata geçirdiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp'in yazdığı, senaryo danışmanlığını Ali Atay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu 'Şeref Bey' dizisinin oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ertan Saban, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Ahmet Rıfat Şungar, Ecem Uzun gibi isimler yer alıyor.

ŞEREF BEY DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diziseverlerin izlemek için sabırsızlıkla beklediği 'Şeref Bey' dizisinin çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesinde gerçekleştiriliyor. Bunun haricinde birçok semt ve mahallede de çekimler yapılıyor.

epl-5axeaihz78.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN