Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri karakteri dizi oluyor

Erşan Kuneri kimdir? Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri karakteri dizi oluyor

Cem Yılmaz'ın 'GORA' ve 'Arif v 216' sinema filmlerinde ilgi gören yan karakter Erşan Kuneri'yi konu edinen dizi online dizi-film platformu Netflix'te yayınlanacak. İşte, Erşan Kuneri dizisi hakkında bilgiler...

Cem Yılmaz'ın 'GORA' ve 'Arif v 216' sinema filmlerinde boy gösteren yan karakter Erşan Kuneri'yi konu edinen dizinin hazırlıkları başladı. Dizinin hızlı ve komik olacağını belirten Cem Yılmaz, çekimlere yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Cem Yılmaz, yeni projesi olan Erşan Kuneri’nin Netflix’te yayınlanacağını ve tek kamera yöntemiyle çekilecek sit-com benzeri bir yapım olacağını açıkladı.

NTV'de yayınlanan Gece Gündüz programına konuk olan Cem Yılmaz, yeni projesi olan Erşan Kuneri dizisi hakkında bilgi verdi. Cem Yılmaz, "İlk defa bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak" dedi.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin 2021 yılında Netflix içerik kütüphanesinde yer alması bekleniyor. 'GORA' ile 'Arif v 216'da yer alan film yapımcısı karakter Erşan Kuneri'nin, 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Daha önce Haber Global TV'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, hızlı bir dizi projesini yapmak istediğini belirterek, "Erşan Kuneri'nin hayatından bir kesit olacak. 8 bölümlük bir dizi çekeceğiz" dedi.

Erşan Kuneri dizisinin yerli bir dijital platformda yayınlanacağını açıklayan Cem Yılmaz, "Benim anlaşmam belli bir proje üzerine. Globallerle mücadele edebilecek bir iki tane dijital platform var. Onların yaptıklarını desteklemek lazım. Benim bir projem var. Ben bir hızlı bir dizi projesi yapmak istiyorum. Erşan Kuneri'nin hayatından bir kesit. Önümüzdeki 6 aylık süreçte çalışmalara başlayacağız. Dijital bir platforma yapacağım bunu. 1975'den 1978'e kadar olan hayatından bir kesiti çekeceğiz. Film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin farklı film türlerini denemesi konu alınacak. Komik ve hızlı bir dizi olacak" ifadelerini kullandı.

2020-10-08-114726.jpg

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

GORA sinema filminde 'film yapımcısı' mesleğiyle tanınan hayali karakterdir. Arif v 216 filminde ise Kay Kay adlı eğlence mekanının sahibi olarak yer almıştır. Erşan Kuneri karakterini Cem Yılmaz canlandırmıştır.

Erşan Kuneri karakteri GORA filminde yaklaşık 10 dakika, Arif v 216 filminde ise 15 dakika süreyle ekrana gelmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN