Konuşanlar Youtube'dan neden kaldırıldı, nasıl izlenir?

Konuşanlar Youtube'dan neden kaldırıldı, nasıl izlenir?

Komedyen Hasan Can Kaya'nın stand-up gösterisi Konuşanlar Youtube'dan kaldırıldı. Konuşanlar programı, 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak Exxen'de yayınlanacak. Fakat Exxen hizmete girmeden programın ücretsiz erişimden kaldırılması tepki çekti. İşte detaylar...

Youtube'da yayınlanan 'Konuşanlar' adlı sahne gösterisiyle kısa sürede beğeni toplayan Hasan Can Kaya, medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi-film platformu Exxen ile anlaşmasının ardından Konuşanlar'ın eski bölümlerini Youtube'dan kaldırdı.

KONUŞANLAR YOUTUBE'DA NEDEN YOK?

Koronavirüs (covid-19) salgını sürecinde yaşanan karantina günlerinde internet kullanıcıları, komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube'da yayınladığı 'Konuşanlar' programına yoğun ilgi gösterdi. Sadece 6 ayda 1 milyon takipçiye ulaşan Konuşanlar Youtube kanalı, son dönemin yükselen yıldızlarından biri oldu.

Sosyal medyada sık sık gündem olan Hasan Can Kaya, bir süre önce Acun Ilıcalı ile anlaştığını ve Konuşanlar'ın yeni bölümlerinin 'Exxen' dijital dizi-film platformunda yayınlanacağını duyurdu. Anlaşma sonrası Konuşanlar programının eski bölümleri de Youtube'dan kaldırıldı.

KONUŞANLAR NEREDE YAYINLANIYOR, NASIL İZLENİR?

Hasan Can Kaya, bu açıklamanın ardından takipçilerinden ve izleyicilerinden gelen tepkiler üzerine de Youtube canlı yayınıyla uzun bir açıklama yaptı ve soruları yanıtladı. 1 Ocak 2021'de yayın hayatın başlayacak yerli online dizi-film platformu Exxen'in ücretli üyelik sistemiyle hizmet vereceğini belirtelim.

Acun Ilıcalı'nın ise konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Hasan Can Kaya 1 Ocak itibarıyla Exxen platformumuzda yer alacak. Hasan Can'ın çalışmalarını sürdürüp daha başarılı olabilmesi için emeğinin karşılığını bir ölçüde alması gerekiyor. Son dönemlerde gördüğüm en çalışkan ve zeki insanlardan biri. Exxen 1 Ocak'ta seyircimizle buluşacak. Amacımız bütün izleyicilerimizin Exxen ile buluşabilmesi. Bu nedenle Exxen'in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği bir rakam olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN