Sihirli Annem ne zaman başlayacak? 17 yıl sonra yeniden çekiliyor!

Sihirli Annem ne zaman başlayacak? 17 yıl sonra yeniden çekiliyor!

2000'li yılların fenomen dizisi Sihirli Annem, yeni bölümleriyle geri dönüyor! Aralık ayında çekimleri başlayan dizi, 1 Ocak 2021'de dijital platform 'Exxen'de yayınlanacak. İşte detaylar...

Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra yeni bölümleriyle ekranlarla gelmeye hazırlanıyor. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın yeni online dizi-film platformu 'Exxen' için yeniden çekilmeye başlanan dizinin kadrosu da belli oldu.

SİHİRLİ ANNEM FRAGMAN

SİHİRLİ ANNEM YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Yerli dijital dizi-film platformu 'Exxen'den sezonun bombası geldi! 2003-2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisi, 45 dakikadan oluşan yeni bölümleriyle platformdaki yerini aldı. Fenomen dizinin çekimlerine aralık ayında başlandığını ve sadece Exxen'de yayınlanacağını belirtelim. Yeni bölümler 1 Ocak 2021'den itibaren izleyicilerle buluşacak.

YENİ OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

Sihirli Annem'in oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Dizinin ana karakteri 'Betüş'ü İnci Türkay yerine Açelya Topaloğlu oynayacak. Nevra Serezli'nin oynadığı 'Dudu' karakterini ekranların deneyimli oyuncularından Nergis Kumbasar canlandıracak.

Dizinin önemli karakterlerinden olan ve daha önce Gül Onat tarafından canlandırılan 'Perihan'ı ise Lale Başar oynayacak. 'Suzan' karakterini oynayan Zuhal Topal'ın rolünü Hande Katipoğlu, 'Avni' karakterini Bülent Seyhan, 'Sadık' rolünü Emre Altuğ, 'Firuze' karakterini Eylem Yıldız, 'Periliçe' rolünü Çiçek Acar üstelenecek. Defne Joy Foster'in oynadığı 'Eda' karakterini ise Tara Mcmillen oynayacak.

6823dea98b218ed6cb74aa39215e30fea337c546.jpeg

SİHİRLİ ANNEM KONUSU NE?

Tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenecektir. İkisi de birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş’ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Bütün sihirlerini kullanarak onları ayırmaya çalışır. Çünkü Dudu, geçmişte Taci adında birisiyle evlenmiş, ancak Taci kendisini aldatınca insanlara olan güvenini de kaybetmiştir.

Bu nedenle Dudu, Betüş’ün de aldatılacağını düşünmekte ve onları ayırmaya çalışmaktadır. Ama ne yaparsa yapsın bu evlilik gerçekleşir. Betüş, Sadık ve onun iki çocuğuyla birlikte mutlu bir yuva kurar. Bundan sonra da Betüş ile bu mutluluğu bozmaya çalışan annesi Dudu ve kız kardeşi Eda arasındaki mücadeleler başlar.

449050.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN