Gizem Güven kimdir, kaç yaşında, nereli? Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ile Caner Turp evlendi

Gizem Güven kimdir, kaç yaşında, nereli? Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ile Caner Turp evlendi

Selena'nın Leylası, Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven, bir süredir nişanlı olduğu futbolcu Caner Turp ile dünyaevine girdi. Gizem Güven'in rol arkadaşları düğünde bir araya geldi. 'Sihirli Annem oyuncularının şimdiki son hali' sosyal medyada ilgi gördü. Koronavirüs (corona virüs) tedbirleri altında yapılan düğünde sadece damat ve gelin oynadı. İşte, Gizem Güven'in biyografisi...

'Gizem Güven kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Gizem Güven kiminle evlendi?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta kına gecesi yapan oyuncu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile nikah masasına oturdu. Oyuncuyu Selena ve Sihirli Annem dizisindeki rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gizem Güven'in düğün paylaşımları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Detaylar haberimizde...

GİZEM GÜVEN KİMİNLE EVLENDİ?

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisindeki Ceren rolüyle hafızalara kazınan Gizem Güven, dün akşam uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Caner Turp ile evlendi.

Corona virüsü (koronavirüs) tedbirleri kapsamında düğünlerde oynanmasının yasaklanmasının ardından çift sade bir kutlama ile nikah masasına oturdu.

2000'li yılların ünlü çocuk oyuncularından biri olan Gizem Güven, mutluluğunu sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARININ ESKİ VE YENİ HALİ

Geçtiğimiz hafta kına gecesi yapan ve görüntüleriyle sosyal medyada ilgi gören Gizem Güven'i mutlu gününde Sihirli Annem dizisindeki rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Çift, aile arasında düzenlenen nikah merasiminin ardından yakın arkadaşlarıyla bir mekanda yemek yedi.

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 3 yaşından itibaren reklam filmlerinde rol almış, ayrıca sinema filmi dublajı yapmıştır. Televizyonda ise ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır. Bu projenin ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. Bu yıllarda reklam çalışmalarına da devam etmiş ve Akbank, Melodi, Bugün, Şampiyon gazete ekinin reklamlarında oynamıştır. 5 yaşından 17 yaşına kadar LC Waikiki giyim markasının mankenliğini yapmıştır.

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam etmiş, geniş kitlelerce tanınmıştır. 2006 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. (2006-2009) İlköğretim eğitimini Özel Koza Kolejinde tamamlayıp, Özel Beykent Koleji Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazanarak lise eğitimine burada devam etmiştir (2012-2013). Lise yıllarında Sihirli Annem dizisinin tekrar başlamasıyla Ceren karakteriyle ekranlarda bulunmaya devam etmiştir.

(2011-2012) Bu dizinin bitmesinin ardından okuluna ağırlık vererek üniversite sınavlarına hazırlanmaya başlamış, kısa dönem çizim kursunda eğitim almıştır. Ayrıca bu süre içerisinde dublaj yapmaya da devam etmiştir. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü yüzde yüz başarı bursu ile kazanmıştır. Üniversitede ilk yılını başarı ile tamamlayan Güven, eğitimine devam etmektedir. Yeni projesi 'Yedikule Hayat Yokuşu' dizisinde Ayfer karakterini canlandırarak ekranlara geri dönmüştür. 2015 yılında 'Ne Münasebet' adlı dizide Ayça karakterini canlandırmaya başlamıştır.

GİZEM GÜVEN KAÇ YAŞINDA?

1993 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2020 yılı itibariyle 27 yaşındadır.

DUBLAJ ÇALIŞMALARI

Lilo ve Stiç 1-2 (2002) / Lilo karakteri
Yüzüklerin Efendisi İki Kule (2002)
Son Peygamber (2002)
Kayıp Balık Nemo (2003) / Pembe mürekkep balığı
Sürüsüne Bereket (2003)

REKLAM FİLMLERİ

Ülker Rondo biskuvi (2006)
Kinder bueno (2003)
Bosch (2011)
Moxie girlz (2011-2012)
Flo (2013)
Anadolu Hayat (2013)
Coca Cola (2014)
Colgate (2014)

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

İki Arada – Özge (2002)
Sihirli Annem – Ceren (2003-2006 – 2011-2012)
Selena – Leyla (2006-2009)
Yedikule Hayat Yokuşu – Ayfer (2014)
Ne Münasebet – Ayça (2015)

GİZEM GÜVEN INSTAGRAM

Başarılı oyuncu, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gizemguven8 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

CANER TURP KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN