Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son hali...

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son hali...

İlk kez 3 yaşındayken oynadığı reklam filmiyle ekranarda boy gösteren Zeynep Özkaya, 2003-2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle ün kazandı. İşte, 'Zeynep Özkaya biyografisi'...

2003'te hayatına başlayan 'Sihirli Annem' dizisinde ailenin küçük perisi olarak bilinen 'Çilek' karakterini canlandıran Zeynep Özkaya, dizi 2012 yılında final yaptıktan sonra oyunculuk kariyerine 'İki Aile' dizisinde ailenin küçük kızı rolü ile devam etti. Bu dizi de ekranlara veda ettikten sonra oyunculuk kariyerini 'Doktorlar' dizisinde rol alarak sürdürdü. Şu sıralarda Youtuber olarak, erkek arkadaşı Oğulcan Can ile beraber çeşitli videolar çekip paylaşmaktadır.

ZEYNEP ÖZKAYA'NIN HAYATI

1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Sihir Annem, İki Aile, Doktorlar, Eyvah Halam ve Altındağlı dizilerinde rol aldıktan sonra ekranlarda yer almamıştır.

Lise eğitiminde, okula gitme zorunluluğu olduğu için ekranlardan uzak kaldığını belirten Zeynep Özkaya, üniversite öğrenciliği döneminde ekranlara dönebileceğine ilişkin röportaj vermiş ve 2018 yılında bir sinema projesi için anlaştığını açıklamıştır. 2020 yılı itibariyle İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir.

cilek-horz.jpg

ZEYNEP ÖZKAYA'NIN SON HALİ

Küçük bir kız çocuğu iken Sihirli Annem dizisiyle bir neslin hafızasında yer edinen 'Zeynep Özkaya şimdiki hali' hayranları tarafından yakın takip ediliyor. Sevgilisi Oğulcan Can ile birlikte Youtuber olarak çeşitli videolar yayınlamaktadır.

1997 doğumlu olan Zeynep Özkaya, 2020 yılı itibariyle 23 yaşındadır.

Zeynep Özkaya 1.60 metre boyunda, 56 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @zeyneppozkayaa kullanıcı adıyla yer almaktadır.

OĞULCAN CAN KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN