Zeynep Özkaya'nın sevgilisi Oğulcan Can kimdir, kaç yaşında?

Zeynep Özkaya'nın sevgilisi Oğulcan Can kimdir, kaç yaşında?

2000'li yılların fenomen dizisi Sihirli Annem'in çocuk oyuncularından Zeynep Özkaya, bir süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Oğulcan Can'ın 23. yaş gününü gününü sosyal medyadan kutladı. 'Oğulcan Can hakkında bilgiler' merak ediliyor. İşte detaylar...

Bir neslin hafızasında yer eden 'Sihirli Annem' dizisinde oynadığı Çilek karakteriyle beğeni toplayan Zeynep Özkaya, sevgilisi Oğulcan Can ile birlikte Youtube'da videolar çekerek takipçilerinin beğenisi topluyor. Peki, 'Oğulcan Can kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne?'

Zeynep Özkaya ile Oğulcan Can çifti, zaman zaman sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan beraber oldukları fotoğraflar paylaşıyor. Son olarak Oğulcan Can'ın doğum gününü kutlayan Zeynep Özkaya, "Günün anlam ve önemini belirten bir post bırakıp yatıyorum. Birlikte daha nicelerine, iyi ki doğdun sevgilim" mesajı paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı on binlerce kez beğenildi.

zeyneppozkayaa-121146322-333128604654822-7958401106997127991-n-001.jpg

OĞULCAN CAN'IN HAYATI

Oyuncu Zeynep Özkaya'nın sevgilisidir. 2016 yılında Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başlayan Oğulcan Can, 2020'nin şubat-Haziran ayları arasında aynı üniversitede, öğretim görevlisi asistanlığı görevinde bulunmuştur. Temmuz-eylül ayları arasında da Teknosa'da stajyerlik yapmıştır.

Şu sıralarda Zeynep Özkaya ile birlikte Youtuber olarak videolar çekip paylaşmaktadır.

Oğulcan Can milli yüzücüdür. Türkiye Kulüplerarası Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda yarışmasının yanı sıra, alt yaş kategorisinde uluslararası organizasyonlarda Türkiye'yi temsil etmiştir.

1997 doğumlu olan Oğulcan Can, 2020 yılı itibariyle 23 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ogulcan_can kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ZEYNEP ÖZKAYA KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN