Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Yeni nesil komedyenlerin sevilen isimlerinden Hasan Can Kaya, Youtube'da ve Exxen'de yaptığı 'Konuşanlar' adlı gösterisiyle beğeni topluyor. Daha önce '1 Kadın 1 Erkek' dizisinde senaristlik yapan ünlü komedyen, şimdilerde kendi projelerini hayata geçiriyor. İşte, Hasan Can Kaya biyografisi...

Koronavirüs salgınının ilk dönemlerini evde geçiren vatandaşlar, boş zamanlarını video paylaşım sitelerindeki içerikleri izleyerek geçirdi. Bu süreçte, sahnelerde yaptığı sohbet-eğlence gösterisini 'Konuşanlar' adıyla Youtube'da yayınlamaya başlayan komedyen Hasan Can Kaya, milyonlarca kez izlenerek sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılaştı.

hasancankayahck-142876515-217389716694266-6995972187182235051-n.jpg

HASAN CAN KAYA'NIN HAYAT HİKAYESİ

16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul Güngören'de dünyaya geldi. Hasan Can Kaya aslen Malatyalıdır. Çocukluğunu geçirdiği Güngören sokaklarında sempatik kişiliğiyle mahallenin sevilen isimlerinden biri oldu.

Lise döneminde ilk kez tiyatroya gitti ve sahne sanatlarına ilgi duydu. Kendi mizahını yapmak ve hikayelerini anlatmak hayaliyle sinema sektöründe iş kovaladı. Bir süre setlerde çalıştı, sonra birçok dizi ve filmlerde senaristlik yaptı. Bu süreçte pek çok engelle ve mobbing ile karşı karşıya kaldı. Zaman zaman, kendi deyimiyle işleri araklandı. Buna karşın mesleğe olan tutkusundan vazgeçmedi.

SENARİSTLİĞİ BIRAKIP KOMEDYEN OLDU

Demet Evgar ve Emre Karayel'in başrollerinde yer aldığı '1 Kadın 1 Erkek' dizisinde senaristlik yaparken, senaryo grubundaki arkadaşlarının da desteği ile stand-up gösterisi yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş'ta düzenli olarak sahneye çıkmaya başladı.

İlk zamanlar gösterisine az sayıda kişi gelirken, espri yeteneğinin kulaktan kulağa yayılmasıyla seyirci sayısı artmaya başladı. Seyircilerden aldığı olumlu geri dönüşlerin verdiği cesaretle yazarlığı tamamen bıraktı ve sadece komedyenliğe odaklandı.

Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan 'Konuşanlar Talk Show' çekimlerine başladı. 12 Mayıs 2020'de Youtube'da sıfır abone ile ilk bölümü yayınlanan program, kısa sürede büyük ilgi gördü ve henüz üçüncü ayında toplamda 10 milyon izlenmeyi aştı.

Konuşanlar adlı programı Aralık 2020'de Exxen adlı platforma taşındı ve Youtube'a yüklenen bölümler yayından kaldırıldı. Youtube'a yüklenen bölümlerin kaldırılmasının ardından programın takipçi sayısında düşüş meydana geldi.

İLK BÖLÜMLERİN SAHNE ÜCRETİNİ SEYİRCİLER ÖDEDİ

'Konuşanlar' programının ilk bölümlerinin maliyetini, seyirciler tarafından gönüllü olarak karşılandı. Teknik ekipteki arkadaşları ya ücret almadan, ya da sektörde kazandıkları ücretin çok aşağısında çekimleri gerçekleştirdi.

Şu sıralar, stand-up biletleri yok satan Hasan Can Kaya, gelecekte ne iş yaparsa yapsın, ekipteki arkadaşlarını hiçbir zaman bırakmayacağını ve seyircilerini her zaman arkadaş olarak görüp, sevmeye devam edeceğini söylüyor.

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya, 2021 yılı itibarıyla 32 yaşındadır ve bekardır.

2018-2021 yılları arasında yönetmen Sultan San ile aşk yaşadı fakat çift evlenmeden ayrıldı.

Hasan Can Kaya 1.75 metre boyunda, 73 kilo ve yay burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @hasancankayahck, Twitter'da @kayahasancan, Facebook'ta @hasancankayahck, Youtube @konusanlar kullanıcı adıyla yer almaktadır.

hasancankayahck-119690929-359426705434006-2269375315268170109-n.jpg

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR YOUTUBE İZLE

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR EXXEN İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN