RTÜK'ten 'Konuşanlar' hakkında inceleme

RTÜK'ten 'Konuşanlar' hakkında inceleme

RTÜK, Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı için “Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği” gerekçesiyle inceleme başlattı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Dijital yayın platformu Exxen'de yayınlanan, Hasan Can Kaya'nın programı “Konuşanlar” hakkında inceleme başlattı.

Twitter hesabından açıklama yapan RTÜK Başkan Ebubekir Şahin, “Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği 'Konuşanlar' isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Şahin açıklamasına yanıt veren RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı ise “Sayın Ebubekir Şahin, ahlaka verdiğiniz önem kadar edebe ve vicdana da önem verip; canla başla toplum sağlığı için didinen doktorlarla ilgili iftiraya ve cahilliğe kulak tıkamayıp yalan yayınları da kurul gündemine getirmenizi bekliyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN