Farah Zeynep Abdullah'tan RTÜK'e Hasan Can Kaya tepkisi

Farah Zeynep Abdullah'tan RTÜK'e Hasan Can Kaya tepkisi

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, RTÜK'ün Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı için “Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği” gerekçesiyle inceleme başlatmasına tepki gösterdi: Oh be yine ‘Türk’ aile yapısı ve ahlakını RTÜK kurtardı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Dijital yayın platformu Exxen'de yayınlanan, Hasan Can Kaya'nın programı “Konuşanlar” hakkında inceleme başlattı.

Twitter hesabından açıklama yapan RTÜK Başkan Ebubekir Şahin, “Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği 'Konuşanlar' isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programına inceleme başlatan RTÜK'e Twitter hesabından tepki gösterdi.

"OH BE YİNE ‘TÜRK’ AİLE YAPISI VE AHLAKINI RTÜK KURTARDI''

Abdullah, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in "Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır." açıklamasını alıntılayarak, "Oh be yine ‘Türk’ aile yapısı ve ahlakını RTÜK kurtardı, bundan sonra aile içi şiddete, tecavüzlere, tacizlere, çocuk gelinlere son. Teşekkürler RTÜK" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN