Acun Ilıcalı, RTÜK'ün 'Konuşanlar' cezasıyla ilgili ilk kez konuştu

Acun Ilıcalı, RTÜK'ün 'Konuşanlar' cezasıyla ilgili ilk kez konuştu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına ceza vermesiyle ilgili ilk kez konuştu. Ilıcalı, platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması gerektiğini söyleyerek "Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyorum" dedi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Blu TV'deki 40 programının konuğu oldu. Ilıcalı, Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına RTÜK'ün para cezası vermesi ve katalogtan çıkarması kararıyla ilgili ilk kez konuştu.

'RTÜK'ÜN ESNEK OLMASI LAZIM'

Ilıcalı, konuyla ilgili şunları söyledi:

"RTÜK olmalı televizyonda her şey istenildiği gibi yayınlanmamalı. Amerika'da da açık kanallarda denetim vardır. Daha önce biz de cezalar aldık ve haksız olanlar vardı. Ama bizim için her zaman mahkemeye gitme hakkımız açık, kazandığımız ve kaybettiğimiz davalar oldu. Platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması lazım. Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyorum.

'PARA VERİLEN BİR YERDE RTÜK BASKIN OLMAMALI'

Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN